Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Hellas
12. - 19. august 2018

Treningsreise til Rhodos

Reis på treningstur med Apollo Sports, Silje & Sandra til Levante Beach Resort på Rhodos.

Konseptbeskrivelse:
Bli med på en inspirerende treningsuke hvor du garantert vil oppleve mestringsfølelse, et unikt samhold og massevis av treningsglede! I løpet av uken har du muligheten til å blant annet delta på felles styrkeøkter, sirkeltrening, crossfit og rumpetrening med minibands. Alle øktene er selvfølgelig frivillige, og det er også lagt opp til egentid hvor du kan nyte strandliv, shopping og spennende utflukter. Denne turen passer for jenter som ønsker å få mye ut av treningen samtidig som du også vil få god tid til å nyte den greske paradisøya.

Trenerne
Silje Bjørnstad jobber til daglig som personlig trener og journalist. Hun er utdannet personlig trener og har i tillegg en bachelorgrad i ernæring. Hun er blant annet fast treningsekspert i VG Vektklubb og har både PT-timer og gruppetimer ved STERK treningssenter i Oslo. I januar 2018 ga hun ut boken «Slik former du kroppen – med styrketrening og kosthold». Silje har stort fokus på at trening skal være både gøy og effektivt. Hun brenner for å inspirere og motivere andre til å nå sine mål. På timene med Silje er det garantert god stemning, høy energi og masse treningsglede!

Instagram: @silje_bjornstad

Sandra Johannson er utdannet personlig trener og har jobbet som PT de siste åtte årene. Hun har også tatt flere kurs innen trening og helse og er blant annet utdannet rehab-trainer, eleiko strenght-coach. Sandra har jobbet med flere prosjekter med fokus på trening, helse og livsstilsendring og det å bli en sterkere utgave av seg selv. Nå jobber hun sammen med Silje som personlig trener på STERK, hvor hun også har ansvaret for å koordinere alle gruppetimer på senteret.

Instagram: @sandra_trainer

Treningsøktene på turen består av:
Treningsøkter: felles styrketrening, sirkeløkter, crossfit-inspirert trening, boot camps, HIIT, trening med minibands, mobilitet, felles morgentur med gåing/jogging.

Eksempel på en treningsdag:
07:00 Felles morgentur
08:00 Felles frokost
09:30-10:30 Utendørs sirkeløkt
10:30-1700 FRI (nyt egentid på stranden, reis på shopping etc)
17:00-18:00 Fellesøkt med minibands
18:00-18:30 Fellesøkt med fokus på mobilitet
18:30-19:30 FRI
19:30 Felles middag

Prisen inkluderer:

  • fly tur/retur
  • mat på flyet
  • transport til hotellet
  • del i dobbeltrom inkl. halvpensjon
  • treningsopplegg
Levante Beach Resort
Vi bor på Apollos Sportshotell Levante Beach Resort (4+). Her er det en rekke sportsaktiviteter, innendørsbasseng, seks tennisbaner og en multisportbane. Gratis bruk av treningsrom, tennis, bordtennis, vannpolo, fotball, samt gruppetrening. Sykkelsenter med gratis tilgang til moutainbikes og hjelmer og landeveissykler mot avgift. Alle syklene har flate- eller kurvpedaler, ta med egne klikkpedaler og sko ved behov. Gratis guidede mountainbiketurer et par ganger i uken. Buffetrestaurant og asiatisk restaurant. Sportsbar og lobbybar. Gratis WiFi i fellesområdene. Spa med behandlinger mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Bordtennis, minigolf og biljard mot avgift.

A-kortpris:
Fra kr 8998

Pris uten fordelskort Fra kr 9798

Pris gjelder pr. person i delt dobbeltrom.

Bestill

Telefon: 21 01 75 40
apollo@apollo.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien