Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Gran Canaria
23. mars 2019, 1 uke

Sosial fellestur til Gran Canaria

Gran Canaria er som et kontinent i miniatyr og har alt – et herlig klima året rundt og det meste av det du ønsker at en ferie skal inneholde. Den solsikre sørkysten på øya frister med varmt klima og fine sandstrender. Men Gran Canaria byr på mer enn sol og strender, her venter flott natur, fine småbyer og et variert utvalg av aktiviteter. Og ikke minst Las Palmas, den vakre, lille storbyen som har lykkes med å beholde sin genuine kanariske identitet.

På denne Premiumreisen skal vi bo i Puerto Rico på den solsikre sørkysten av Gran Canaria.

Flotte utflukter inkludert  
Nesten halvparten av landskapet på Gran Canaria er i dag vernet, og øya har en flora som er ganske unik. Gran Canaria har en rekke botaniske hager å vise frem, og nettopp den vakre floraen er hovedtemaet på en av ukens utflukter. Vi skal innom tre ulike hager og starter med et besøk inne i den grønne oasen i sentrum av Las Palmas. Den flotte hagen midt i storbyen fungerer som byens lunge med sine grønne palmer og vakre vannfall. Deretter setter vi kursen mot Jardin Viera and Clavijo, den største botaniske hagen i Spania. Parken har et forskningssenter med hovedoppgave om å ivareta mange av de utrydningstruede artene man finner her. Deretter setter vi kursen mot den litt mer eksotiske hagen Marquesa Garden, med over 500 tropiske planter. Vi har selvsagt også sørget for å inkludere en skikkelig tapaslunsj med vin underveis denne dagen.

Et annet høydepunkt denne uken er kveldsarrangementet på Garbos. Her serveres en treretters middag av de syngende kelnerne og artistene som leverer et forrykende kveldsshow med herlig stemning, god mat og feiende flott underholdning.

Siden vi er i Spania, er jo et nærmere bekjentskap med den velkjente tapasen og den gode spanske vinen på sin plass. Vi tar turen opp til vindistriktene i fjellene, og underveis passerer vi flere vingårder. Etter et fotostopp i «dalen med de tusen palmene» stopper vi på en typisk spansk bodega, Bodegas de Tirajanas, hvor vi får servert smakfulle retter og får være med på en vinsmaking med seks ulike sorter.

Riosol Apartments – fantastisk utsikt utover Puerto Rico 
Hotellet på reisen ligger på en høyde med fantastisk utsikt over Puerto Rico og Atlanterhavet. Hotellet har en egen resepsjon, fellesområde og restaurant. Det finnes to bassenger oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Gratis solsenger, parasoller samt en bassengbar er inne på området. Området i øvrighet består av hoteller og et lite, lokalt sentrum med små butikker, barer og restauranter. Ellers innbyr det til vakre fotturer, enten oppover i dalsiden eller ned mot havet.

Reisen inkluderer:

  • Direktefly fra Oslo Lufthavn.
  • 1 x innsjekket bagasje + 1 x håndbagasje på flyreisen
  • Transport mellom flyplass og hotell
  • 7 netter i delt rom/leilighet på hyggelig hotell
  • Reiser du alene? Ikke noe problem, vi tilbyr enkeltrom mot tillegg.
  • 7 frokoster, 1 lunsj og 7 middager
  • Drikkevarer til måltidene (halv flaske vin, øl, mineralvann)
  • Nøye utvalgt program med 3 utflukter
  • Skandinavisktalende guider og reiseledere
  • Lokalguider*

* Lokalguidene kan være engelskspråklige på enkelte av utfluktene. En Apollo-guide følger i så fall med og kan oversette ved behov. Vi tar forbehold om endringer i utfluktsprogrammet frem til ankomst. Større endringer meddeles normalt i god tid før avreise.

A-kortpris:
Fra 9.998

Pris uten fordelskort Fra 10.998

Benytt rabattkoden for å få A-kortpris.

Mot tillegg:
Rom til bruk alene, flymat, forsikringer og valgfri transport mellom flyplass og hotell.

Prisen gjelder når min. 2 personer deler/rom leilighet.

Kampanjekode: PLPA

Bestill

Telefon: 21 01 75 40
apollo@apollo.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien