Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Riga
11. desember 2018, 3 dager

Smokie-konsert og julemarked i Riga

Musikkopplevelse og julemarked i UNESCO-byen Riga.

Latvias hovedstad er en spennende storby og kalles ofte for Baltikums Paris. De utsmykkede fasadene gir Riga et særegent, vakkert preg; det finnes faktisk flere Jugendstil-bygninger her enn i Wien og Paris tilsammen! Byen har da også fått sin fortjente plass på UNESCOs liste over verdens mest bevaringsverdige steder. Et hyggelig prisnivå på mat og shopping tiltrekker seg mange besøkende, og her er det lett å komme i julestemning.

Smokie og symphoni orkester
12. desember gjester det legendariske pop-rock-bandet Smokie Riga. De opptrer sammen med et symphoniorkester denne kvelden. Smokie ble startet i 1965, men fikk først sitt store gjennombrudd på 70-tallet. Da herjet de pop-listene og var spesielt godt likt i Norge.

Dag 1: Oslo Lufthavn–Riga International Airport
Reisen starter på Oslo Lufthavn tirsdag formiddag. Norwegian flyr oss direkte til Riga, og forventet avgangstid er satt til kl. 11:20. Vel fremme i Riga blir vi møtt på flyplassen og tar Enjoy Travels buss inn til sentrum, til Wellton Centrum Hotel & Spa. Firestjernershotellet er svært populært og har gode fasiliteter, og med sin sentrale beliggenhet gir dette et godt utgangspunkt for å oppleve byen. På ettermiddagen gjør vi en flott byvandring til fots. Gamlebyens skatter skal oppleves. Etter byvandringen nytes en treretters middag.

Dag 2: Julemarked og konsert
Det sies at tradisjonen med å pynte juletreet startet i Riga. Julemarkedet i Riga er populært med dets trivelige atmosfære, flott håndverk, lokal mat samt lokalbefolkningens imøtekommenhet. På kvelden samles vi for en storslått musikalsk opplevelse.

Smokie og symphoni orkester
Dørene åpner klokken 19:00 med konsertstart klokken 20:00. Det inngår busstransport til og fra Riga Arena. Selve konserten varer i ca. to timer. Gode sitteplasser i sektor 103.

Smokie – Living next door to Alice
https://www.youtube.com/watch?v=-UefvGZ6-vQ

Dag 3: Riga–Oslo Lufthavn
Etter en god frokost og en siste shoppingrunde gjør vi oss klare for hjemreise. Forventet flyavgang er kl. 14:20 lokal tid med ankomst Oslo Lufthavn kl. 14:55. Takk for følget!

PS! Ønsker du å benytte hele dag 3 i Riga, be om pristilbud på kveldsflyet. Flytider på dette alternativet er: Riga–Oslo 22:50–23:25.

Wellton Centrum Hotel & Spa
Wellton Centrum Hotel & Spa ligger flott til i Rigas gamle bydel. 4-stjernershotellet har meget gode kvalitetstall og spesielt bra er beliggenheten. Hotellet tilbyr moderne rom med wifi, frokostbuffet og egen spaavdeling (mot en liten avgift) med blant annet basseng, sauna og jacuzzi.
Rommene er elegant innredet med flatskjerm-TV med kabelkanaler, minibar, te- og kaffekoker samt safe. Badene har hårføner og gratis badeprodukter.
På Wellton Centrum Hotel & Spa har du tilgang til et velværesenter mot en ekstra avgift, med blant annet massasje, 2 badstuer (tyrkisk og vanlig) samt boblebad. Her finnes også et innendørsbasseng som er over 8 meter langt, og som er det eneste bassenget i Riga gamleby.
Hotellet har også egen restaurant, Melnā Bite, som tilbyr latviske spesialiteter.
 

Følgende er inkludert i reisens pris:

  • Flyreise Oslo Lufthavn–Riga International Airport (11:20–13:50)
  • Bussreise til hotellet og tilbake til flyplassen ved hjemreise
  • To netter på Wellton Centrum Riga Hotel & Spa inkludert frokost (del i dobbeltrom)
  • Byvandring i UNESCO-byen Riga (dag 1)
  • Tre-retters middag (dag 1, eksl. drikke) 
  • Busstransport til og fra Riga Arena – konsert (dag 2)
  • Gode billetter til konsert med Smokie (dag 2)
  • Innsjekket- og håndbagasje på flyreisene (20 + 10 kg)
  • Riga International Airport–Oslo Lufthavn (14:20–14:55.)A-kortpris:
Kr 5495

Pris uten fordelskort Kr 5995

Pris gjelder pr. person pr. person i delt dobbeltrom.
Tillegg for enkeltrom: fra kr 695
Begrenset antall plasser og enkeltrom.

Bestill

Telefon: 40 61 40 40
post@enjoy-travel.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien