Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

England
28. mai 2018, 7 netter

Rundreise: Slott og hager

Velkommen til en innholdsrik rundreise i England hvor vakre slott, historiske byer og magiske Stonehenge står på programmet. 

En reise til England er ikke komplett uten besøk i noen av de klassiske hagene britene er så berømt for. Tar du hagen fra en engelskmann, tar du livsgleden fra ham!

Rundreisen starter med tre dager i London, hvor vi blant annet skal på utflukt til det gamle Tudor-slottet Hampton Court og verdensberømte Kew Gardens. Denne botaniske hagen står på UNESCOs verdensarvliste og dekker et stort område med temahager og enorme drivhus. 

Vi besøker også romantiske Nymans Garden, en National Trust-hage i Sussex. Vi utforsker sørkysten av England med avstikkere til kjente strandbyer som Brighton og Bournemouth. Mystiske Stonehenge og Shakespeares fødeby Stratford-upon-Avon er selvsagt med på ruten vår. 

I Wales gjør vi oss kjent med Cardiff Castle og borgens 2000 år lange historie. I vakre Bath besøker vi de romerske badene, en av de største attraksjonene i Storbritannia. 

Vi avrunder rundreisen med å utforske RHS Garden Wisley som rommer en av verdens største plantesamlinger. 

Skandinavisktalende reiseleder er selvsagt med på hele turen.

A-kortpris:
Fra kr 11.495

Pris uten fordelskort Fra kr 11.995

Pris gjelder pr. person i delt dobbeltrom og pris vil variere for ulike avreisedatoer.
Rabatt trekkes fra gjeldende pris for valgt avreisedato i A-kort kampanje.

Velg en av avreisene med A-kortrabatt og velg romtype. Rabattkoden legges inn "kampanjekode" og trykk bekreft kode for å få A-kortpris.

Kampanjekode: A0036

Bestill

Telefon: 22 47 73 10
ferie@solia.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien