Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Kulturkirken Jakob
Søndag 16. desember 2018, 19:30

PUST: Julero

Med albumet «Julero» og tradisjonsrike julekonserter har PUST for lengst sunget seg inn i nordmenns hjerter. Juleturneen med det internasjonalt anerkjente vokalensemblet er blitt en essensiell førjulstradisjon for konsertgjengere over hele landet. 
Du husker kanskje også sekstetten som deltagere på «Beat for beat julespesial» på NRK1 for noen år tilbake. I desember fyller PUST opp kirker og konsertscener i Sør-Norge og serverer sin meditative, stemningsfulle og evig beroligende musikk for nordmenn som ønsker julero. En konsert som garantert gir deg  julestemning.
Aftenposten beskrev Julero som «et julealbum for evigheten» og inkluderte det på sin topp 10-liste over tidenes julealbum som er et must i platesamlingen din, i selskap med blant andre Elvis, Sinatra og Fitzgerald og Wesseltoft. Forskjellen er at PUST kan du oppleve live i Kulturkirken Jakob 19. desember!
PUST er unikt innen nordisk vokalmusikk; sammen skaper de seks ulike stemmene en magisk, mektig og leken samklang som både bergtar publikum og gir senkede skuldre. Ensemblet består av Camilla Susann Haug (sopran), Anne Hilde Grøv (sopran), Elisabeth Anvik (alt), Jostein Hasselgård (tenor), Håvard Gravdal (baryton) og Mads Iversen (bass).

A-kortpris:
Kr 310

Pris uten fordelskort Kr 380

Bestill

Telefon: 815 33 133

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien