Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Saranda, Albanya
16. september 2019

Premiumreiser til Saranda i Albania høsten 2019

Med sine vakre strender, imøtekommende kultur og rike historie har Albania raskt seilt opp som et av Middelhavets mer populære reisemål. Stranden i Saranda strekker seg langs sentrum med innbydende kafeer og restauranter med delikate, albanske spesialiteter til gunstige priser. Bli med på vår Premiumreise til Saranda i Albania, og opplev det krystallklare vannet i kombinasjon med spennende utflukter til fantastiske naturfenomener og historiske funn.

Under oppholdet i Saranda bor du på hotell Butrinti i hyggelige omgivelser med strandpromenaden rett utenfor hotellet.

Dette er inkludert i reisen:

  • Direktefly fra Oslo.
  • Transport mellom flyplass og hotell.
  • 7 netter i delt dobbeltrom på hyggelig hotell.
  • Reiser du alene? Ikke noe problem, vi tilbyr enkeltrom mot tillegg.
  • Frokost og flere måltider avhengig av program.
  • Drikke til måltidene (halv flaske vin, øl, mineralvann).
  • Skreddersydd program med utflukter.
  • Skandinavisktalende guider og reiseledere.

Albansk Aften
Start ferien med en tradisjonell, albansk aften på restaurant! Vi smaker på lokale spesialiteter, inkludert vin fra Albania, akkompagnert av albansk musikk. Mer tradisjonelt enn dette blir det ikke.

Gjirokastër og Det blå øyet
Albania byr på fantastisk natur og spennende kultur. Vi kjører gjennom Muzina i det ville og vakre fjellandskapet til Gjirokastër – et av de få stedene i verden der man fremdeles kan nyte av det osmanske rikets arkitektur. Vi tar en tur til fots gjennom de trange smugene og krokete gatene samt besøker Det etnografiske museet og slottet.
Etter lunsj påbegynner vi vår reise tilbake og stopper på veien ved Det blå øyet. Det er et vakkert naturfenomen skapt av små og store fossefall som flyter sammen. Det er sterke strømmer i vannkilden, men det er mulig å bade for den som våger.

Historiske Butrint
I tillegg til vakker natur og fine strender har Albania mye historie å fortelle. Ovenfor Saranda ligger slottet Likoursi, som har en herlig utsikt over Saranda og Albania.

Litt lenger sør ligger utgravningene av den eldgamle byen Butrint (ca. 1000 år før vår tidsregning), der det blir en guidet tur. Butrint har blant annet vært en romersk by og gresk koloni og står på UNESCOs verdensarvliste. Blant severdighetene i denne gamle byen er et gammelt badehus og et amfiteater. 


 


 

 

 

A-kortpris:
Kr 7498

Pris uten fordelskort Kr 7998

Prisen gjelder når min. 2 personer deler/rom leilighet.

Mot tillegg: Rom til bruk alene, flymat, forsikringer, tillegg for innsjekket bagasje

Benytt rabattkoden "Premium" for å få A-kortpris.

Kampanjekode: Premium

Telefon: 21 01 75 40
apollo@apollo.no

Vis alle tilbud i denne kategorien