Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Akershus festning, Karpedammen scene     
12. - 16. juni 2019

«Peer Gynt» på Akershus festning

Stiftelsen Akershus festning for kunst og kultur i samarbeid med Forsvarets stabsmusikkorps ønsker velkommen til en storslått forestilling på Akershus festning.

Peer Gynt regnes som et av de fremste verkene i vår felles kulturarv. Mange av replikkene til Ibsen i Peer Gynt er velkjente for de fleste av oss, og det samme gjelder flere av musikkstykkene til Edvard Grieg, så som vakre «Mor Åses død», «I Dovregubbens hall» og ikke minst «Solveigs sang».

Instruktør Svein Sturla Hungnes har levd med Peer Gynt gjennom en mannsalder både som skuespiller og instruktør. Han har instruert stykket i forskjellige oppsetninger både i Norge og utlandet, ikke minst Peer Gynt ved Gålåvannet, hvor Hungnes hadde regien i mange år.

Vi kan love dere en Peer Gynt ved Karpedammen som både ivaretar Ibsens tekst og Griegs nydelige musikk, men som samtidig er både spektakulær, spennende, moderne, morsom og unik.

Med 6 profesjonelle skuespillere, 30 sangere og dansere samt 40 musikere fra Forsvarets stabsmusikkorps på scenen ønsker vi publikum velkommen til vårens vakreste eventyr på Akershus festning!

Medvirkende: Hans Marius Hoff Mittet, Lise Fjeldstad, Mari Maurstad, Hilde Louise Asbjørnsen, Silvia Moi, Johannes Joner m.fl.

 

A-kortpris:
Kr 515

Pris uten fordelskort Kr 595

Ons 12. juni kl. 19     
Tor 13. juni kl. 19      
Lør 15. juni kl. 15 og 19
Søn 16. juni kl. 15      

Studenter kun kr 340.

Bestill

Telefon: 815 33 133

Vis alle tilbud i denne kategorien