Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Gamle Raadhus Scene
Lørdager kl 13.00. Dørene åpner 12.30

Opera til barna

Barn elsker opera! Det vet vi i Opera til folket etter at vi har spilt barneopera for mer enn 4000 barn i Oslo og omegn. Derfor søkte vi Kulturrådet om å satse på opera for barn og fikk støtte. Det har gjort det mulig for oss å sette opp fem operaforestillinger spesiallaget for barn denne høsten.

Vi gleder oss!

«Askeladden og de gode operahjelperne»
Barna ler så tårene triller av den gale professoren, og de gråter sammen med Dronninga fra Drammen som er så lei seg fordi hennes datter, prinsesse Askepott, er blitt kidnappet.
Spilles: 15.09 og 24.11, kl 13.00
Medvirkende: Regissør: Einar Bjørge, Espen Askeladd: Dagfinn Andersen, Filibom, hans distré hjelper: Mette Bjærang Pedersen, Dronninga fra Drammen: Stina Steingrim Levvel, Prinsesse Askepott, hennes datter: Ingrid Oftung, Heksa fra Hokksund og Den gale professoren: Gjøril Songvoll, klaver: Stefan Ibsen Zlatanos.
Bestill her for 15. sept
Bestill her for 24. nov

«Hans og Grete»
Opera til folket presenterer utdrag fra «Hans og Grete», et av verdens mest kjente eventyr. En skummel heks lokker Hans og Grete inn i sitt hus og tar dem til fange. Hvordan skal dette gå?
Spilles: 29.09 kl 13.00.
Medvirkende Grete: Elisabeth Gimmestad, Hans: Rita Therese Ziem,  Heksa: Ingunn Kilen, klaver: Stefan Ibsen Zlatanos.
Bestill her

«Jakten på Nordlyset»
«Jakten på Nordlyset» er en eventyrfortelling for barn med fokus på samisk kultur ispedd opera og trommereise. Dette er en helt unik forestilling med fortellingen om Julia og Tuva som må ut å lete etter Nordlyset fordi Nordlysreven har tatt det fra dem.
Spilles: 6.10 kl 13.00.
Medvirkende: Forteller: Mari Helander, Sjaman: Astrid Ingebjørg Swart, Operasanger: Gjøril Songvoll, pianist: Dorina Komani.
Bestill her

A-kortpris:
Kr 100

Pris uten fordelskort Kr 150

Bestill

Telefon: 952 32 401

Hjemmeside

Adresse: Christiania Torv 1 (ved hanskestatuen)

Vis alle tilbud i denne kategorien