Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Nettbutikk
Fast tilbud

Sommerens MOO – duse, varme, sterke og klassiske farger

Norsk Design
Vesker skal fylle en funksjon, men den burde også gi et løft til kropp og sinn. Kropp fordi vesken henger stort sett på en, og sinn fordi farger gjør noe med deg. I denne kolleksjonen har jeg valgt en dus (dusty) blå, varmgul brannbilrød og en lysegrå farge samt blomstereng (som har alle fargene sammen + +).
De er alle farger til å dåne av …


Norges vakreste vesker, synes vi, da!

Hos MOO finner du norsk design med håndverk fra Argentina og Italia. Evige klassikere om det er til jobb, reise eller fest. MOO har siden 2005 laget vesker for dame og herre og bruker kun ku- og kalveskinn av ypperste kvalitet – noe som gjør at veskene bare blir finere og finere jo mer man bruker dem. 

Husk å sjekke ut Elsk-din-MOO, www.moo.no/elsk-din-moo, for tips om hvordan du best tar vare på produktet ditt. MOO har fokus på praktiske og brukervennlige vesker uten at det skal gå utover design og kvalitet. 
Derfor får du hos MOO vesker du kan elske lenge, og som kan være med på alle slags eventyr!

A-kortpris:
25 % rabatt

Gjelder på hele sortimentet på www.moo.no med unntak av allerede rabatterte produkter.

For å benytte dette tilbudet må du:
1. skrive inn akort25 i feltet for ”Rabattkode” og trykk ”legg til”. Du kan gjøre dette både i handlekurven og i kassen. Pass på at rabatten er registrert før du går videre til betaling.

Kampanjekode: akort25

SHOPPING

MOO@MOO.NO

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien