Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

The Scotsman, Oslo
Kampanje t.o.m. 16. juli og 3. - 31. august 2018

Mat og shuffleboard i kjelleren på The Scotsman

Ta med deg vennene dine på en hyggelig utekveld!

Kjelleren, som opprinnelig var en biffrestaurant, er i dag et sjarmfullt lokale med mange bruksområder. I ukedagene kan du høre på husets DJ eller få med deg de største sportsbegivenhetene på storskjermer.

Kjøkkensjefens visjon for The Scotsman er at vi skal ha Oslos beste gastropub-mat. Bak rettene våre ligger mye research (les: spising) på fjerne og nære spisesteder, inspirasjon fra ulike matkulturer samt lang erfaring og mye fagkunnskap. Maten vi serverer, er hovedsakelig basert på en blanding av mattradisjoner fra engelsk pub, amerikansk diner og det skandinaviske kjøkken. Disse tre matstilene er alltid representert på en eller annen måte i våre menyer.

Ettersom shuffleboard nærmest er blitt en nasjonal pubsport i Norge, er det bare rett og rimelig at vi har anskaffet to profesjonelle europamesterskapsbord som kan bookes i forkant, eller brukes ved drop-in. Spillet passer for alt fra to til tretti personer, og vi mener det er perfekt for en «after work» eller bare en annerledes kveld på byen. Spør gjerne bartenderen om reglene dersom det er første gang du spiller.
Booking av shuffleboard HER

Ved oppvisning av medlemskap/A-kortet gir vi 20 prosent rabatt på mat og shuffleboard!

A-kortpris:
20 % rabatt

Husk å vise frem A-kortet for å få 20 % rabatt på all mat og Shuffleboard. Tilbudet gjelder for inntil 4 personer pr. A-kort.

Telefon: 22 47 44 77
firmapost@scotsman.no

Hjemmeside

Adresse: Karl Johans gate 17

Vis alle tilbud i denne kategorien