Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Costa Blanca, Spania
Avreise 23. januar, 13. februar eller 6. mars 2019, 22 dager

Langtidsferie Spania i 2019

Alfaz del Sol – et lite stykke Norge på Costa Blanca-kysten

Mange nordmenn betrakter dette området som sitt andre hjem. Her er det et godt og stabilt klima, og du har mulighet til å delta i et aktivt og sosialt liv. Det blir arrangert utflukter til sjarmerende landsbyer, du kan gå tur i fjellet eller blant appelsintrærne, delta i et blomstrende kulturliv og bli med på mange forskjellige aktiviteter.

I åsen ovenfor Alfaz del Pi ligger Alfaz del Sol, et hyggelig leilighetsanlegg bygget av det norske firmaet Selvaag. På området finnes det oppvarmet svømmebasseng og et hyggelig serviceanlegg med resepsjon, restaurant, frisør, fysioterapeut, hud- og fotpleiesalong og et rom med treningsapparater. Til stranden er det 5 kilometer.

Leilighetene vi disponerer, er 79 kvm og består av stue med åpen kjøkkenløsning, et soverom med dobbeltseng, stort bad og fransk balkong, et soverom med to senger med et vindu høyt på veggen (gjesterom), lite bad samt vaskerom og balkong eller terrasse. Det er fliselagte gulv over alt og varmekabler i gulvet på badet og i stue/kjøkken.

Alle leilighetene er utstyrt med aircondition, kjøleskap/fryseskap, komfyr, kaffetrakter, vannkoker, mikrobølgeovn, brødrister, oppvaskmaskin, vaskemaskin og safe. Det er norske TV-kanaler og vanlige dyner i alle leilighetene samt mulighet for internettilkobling. Leilighetene er av god standard og ligger i flere bygninger med to eller tre etasjer. Det er heis i alle bygningene.

Det er lagt opp til at man skal ordne seg selv med innkjøp av mat, den daglig rengjøring samt skift og vask av sengetøy og håndklær. Ønsker du hjelp til dette, er det mulig mot tillegg i prisen. Sluttrengjøring av leiligheten når du reiser hjem, er inkludert i prisen.

Golf
Costa Blanca er et eldorado for golfentusiaster, og regionens gode klima gjør at man kan spille på noen av Spanias beste golfbaner hele året. I kort avstand fra Alfaz del Sol ligger det en rekke golfbaner av høy kvalitet, både langs kysten og i innlandet.

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo–Alicante t/r med SAS. 
 • Flyskatter og avgifter
 • Transport flyplass–Alfaz del Sol t/r
 • Opphold i treroms leilighet 
 • Velkomstpakke i kjøleskapet (vann, juice, melk, brød, smør, ost og skinke)
 • Velkomstmiddag
 • Avskjedsmiddag
 • Norsk/svensk vertskap

Ikke inkludert:

 • Øvrige måltider
 • Drikkevarer
 • Avbestillings- og reiseforsikring

 

 

A-kortpris:
Fra kr 11.020

Pris uten fordelskort Fra kr 11.770

Pris gjelder pr. person i delt leilighet.

Mulighet for lengre opphold på forespørsel.

Bestill

Telefon: 24 14 94 00
post@escape.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien