Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Hamburg, Tyskland
Avreise 4. desember 2017, 3 dager

Julemarked og konsert med Elton John                                                         

Hamburg er en av de mest spennende storbyene i Europa. Byen er Tysklands nest største, med ca 1,8 millioner innbyggere. I middelalderen tilhørte Hamburg hansariket, og byen var en viktig hansaby. Selv om byen ligger inne i landet, har Hamburg stor skipstrafikk med den nest største havnen i Europa og nummer 20 i hele verden.
På denne reisen får du blant annet storbytur, flott hotell, julemarked og konsert med den populære artisten Elton John i Barclaycard Arena!

Dag 1: Oslo Lufthavn–Hamburg, julemarked på Rådhusplassen
Reisen starter på Oslo Lufthavn mandag formiddag. Norwegian flyr oss direkte til Hamburg, forventet avgangstid er satt til klokken 13:25. I Hamburg venter Enjoy Travels buss som kjører direkte til hotellet.
På denne reisen bor vi riktig bra, på det flotte Renaissance Hamburg Hotel. Hotellet har gode fasiliteter og er et godt utgangspunkt for å oppleve byen.

Julemarked på Rådhusplassen
Allerede fra middelalderen er det blitt holdt julemarkeder i Hamburg. Fra starten av var dette et marked hvor lokalbefolkningen gjorde sine matinnkjøp for vinteren. Fra 1700-tallet endret markedene seg til slik vi kjenner dem i dag. Det historiske julemarkedet på rådhusplassen er byens største, med mange serveringsboder og boder med julerelaterte saker. I ukedagene er det åpent fra 11:00 til 21:00. I byen største shoppinggater, Mönckebergstrasse og Spitalerstrasse (nærme rådhusplassen), finnes hundrevis av salgsboder.

Dag 2: Dagen på egen hånd i Hamburg
Wonderful Crazy Night – med Elton John
Denne dagen kan benyttes etter egne ønsker. Kun 500 meter fra hotellet ligger Rådhusplassen og City Hall.
På kvelden blir det konsert med Sir Elton John. Konserten er en del av hans europaturné, der artisten vil by på kjente og kjære låter fra hele sin 50-årige karriere. Men det blir naturlig nok lagt vekt på det siste albumet “Wondelful Crazy Night“. På turneen har Elton John med seg et sterkt band. Nigel Olsson (hans første trommeslager), Davey Johnstone (gitarist fra 1971), Matt Bissonette (bassgitar), John Mahon (perkusjon) og Kim Bullard (keyboards). 
Elton John er uten tvil en av de største og mest suksessrike artistene gjennom tidene. Mer enn 250 millioner solgte plater og singler taler for suksess. Uforglemmelige låter som “Your Song“, “Don’t let the Sun go Down on Me”, “Candle in the Wind“ og “Rocket Man“ har satt spor. Sir Elton John har også gjort seg bemerket for sine bidrag til kjente musikaler som “Billy Elliott“, “The Lion King“ og “Aida“.

Barclaycard Arena
Konserten holdes i Barclaycard Arena i Hamburg. Arenaen ligger knappe 10 kilometer utenfor sentrum og benyttes først og fremst til konserter, men også sportsarrangementer finner sted her. Barclaycard Arena åpnet i november 2002 og regnes for å være en av Europas mest moderne.
Enjoy Travels gjester sitter i “blokk 15”, på høyre side, med god utsikt mot senen. Enjoy Travel har egen busstransport mellom hotellet og arenaen tur/retur.
PS! Konserten starter kl.19:30 med varighet ca. to timer. Mer informasjon oppgis sammen med reisedokumenter ca. to uker før avreise.

Dag 3: Dagen på egen hånd – hjemreise
Frokost på hotellet og formiddagen på egen hånd i Hamburg. På hjemreisen flyr vi direkte til Oslo Lufthavn med SAS. Forventet flyavgang er kl. 13:30 med ankomst Oslo Lufthavn kl. 14:55.
 
Renaissance Hamburg Hotel – elegant hotell i luksuriøs stil.
Det femstjerners hotellet har en svært god beliggenhet i den “nye” bydelen av Hamburg. Utgangspunktet for “shopping” er meget bra. Flott fasade, romslige rom og kun minutter fra Rådhusplassen gjør dette hotellet svært attraktivt.
Rommene på Renaissance Hamburg Hotel har klimaanlegg, satellitt-TV og gratis aviser på hverdager. Rommene har moderne design med lokale hanseatiske innslag og er innredet i blå-grå farger. Wi-Fi er gratis i fellesområdene, og du kan få Wi-Fi på rommet mot et pristillegg.
Restauranten Broscheks serverer frokostbuffet og ulike franske og tyske retter. Du kan bestille snacks og drikke i Bricks Lounge. Renaissance Hamburg har treningssenter. Som gjest får du også gratis tilgang til treningsstudioet, bassenget og badstuen på nærliggende Hamburg Marriott.

Følgende er inkludert i reisens pris:

  • Flyreise Oslo Lufthavn–Hamburg Lufthavn (kl. 13:25–14:50)
  • Bussreise til hotellet og tilbake til flyplassen ved hjemreise
  • To netter på Renaissance Hotel Hamburg inkludert frokost (del i dobbeltrom)
  • Inkludert “citytax” på hotellet
  • Billett til Elton Johns konsert i Barclaycard Arena 5. desember
  • Busstransport til Barclaycard Arena- og tilbake etter konserten
  • Innsjekket- og håndbagasje på flyreisene (20 + 8 kg)
  • Lovpålagt flyseteavgift, skatter og avgifter
  • Hamburg Lufthavn–Oslo Lufthavn (kl. 13:30–14:55)

 

A-kortpris:
Fra kr 7695

Pris uten fordelskort Fra kr 8195

Tillegg for enkeltrom: fra kr 1795
Begrenset antall plasser og enkeltrom.

Telefon: 40 61 40 40
post@enjoy-travel.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien