Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Frogner kirke, Oslo
Lørdag 10. november 2018, kl 20:00

In Memory of Elvis Gospel

Publikum og presse har latt seg begeistre!

I tre og et halvt år har trioen Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk, også kjent som The FAB-3, hyllet Elvis på scener over hele Norge.

Ved utgangen av 2017 hadde de tre telemarkingene gjort mer enn 120 konserter hvor de tolket noen av hans mange hits. I år ville de gjøre en helt ny produksjon – at det ble med gospel som ramme, var ingen tilfeldighet!

Elvis spilte inn nærmere 800 sanger. 79 av disse var gospel, og det var for disse han mottok den største annerkjennelsen. I løpet av sin karrière mottok Elvis (bare) tre Grammy – de var alle for hans gospel innspillinger. Tidenes mest populære artist, som i år ville vært 83 år, var kristen, og det var gjennom sin tro at han hentet inspirasjon til karrièren som artist og filmstjerne.

Like før jul ble det gjennomført en førpremière i Uranienborg kirke i Oslo. Den ble raskt utsolgt. Første halvår i år er det gjennomført 47 konserter. Til høsten venter nærmere 40 nye, og etter den fantastiske mottakelsen som de har fått, er det nå bestemt at det blir flere konserter neste år.

Det er nå klart at det blir en ekstra konsert i Oslo 10. november. Denne gangen er konserten lagt til Frogner kirke. Det anerkjente gospelkoret Frisk Pust fra Lillestrøm medvirker sammen med trioen i tillegg til et syvmannsband.

Porsgrunn Dagblad skrev etter premièren i Brevik i januar at dette rett og slett var episk gospel. Telemarksavisa mente at det var mesterlig, mens Varden konstaterte at trioen fikk trampeklapp og stående ovasjon.
Drammens Tidene sier at konserten skapte sørstatsstemning, Sogn Avis fikk gåsehud, mens Brønnøysund Avis skrev at dette var himmel på jord og delte ut en 6-er. Avisen Agder mente Elvis ville vært stolt av det de presterte, og Tidens Krav konkluderte: Halleluja, for en trio! 

A-kortpris:
Kr 420

Pris uten fordelskort Kr 490

Bestill

Telefon: 815 33 133

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien