Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Nationaltheatret
Spilledatoer i perioden 12. januar - 6. februar

Fortrolige samtaler

Hva gjør vi med våre dypeste hemmeligheter? Hva gjør de med oss?

Liv Ullmann er tilbake i Norge, nå som regissør for teaterversjon av Ingmar Bergmans Enskilda samtal. En historie hun allerede har filmatisert med stor internasjonal suksess. 

Det handler om Anna, som på mer enn én måte må betale sannhetens pris. Dette er en historie Bergman mente bare Liv Ullmann kunne fortelle – en historie om kjærlighet, troskap, frihet og livsmot. Om alt det som utløser stor glede og dyp fortvilelse i livet. 

Dramaet er basert på livshistorien til Ingmar Bergmans mor, og med utgangspunkt i morens hemmelige dagbok og Bergmans egne dagbøker har Liv Ullmann skapt et nytt manus for scenen. – Det er en fortelling om en kvinnes hemmeligheter. Men mest av alt handler det om hvem våre hemmeligheter gjør oss til, sier Liv Ullmann. 

Fortrolige samtaler er scenekunst på livet løs, og ingen vil gå uberørt fra dette møtet med regissøren og manusforfatteren Liv Ullmann og hennes håndplukkede skuespillerensemble. I år er det 100 år siden Ingmar Bergman ble født, og Fortrolige samtaler er med på listen over verk som markerer fødselsåret til en av vår tids største teater- og filmkunstnere. 

A-kortpris:
20 % rabatt

Billetter bestilles på nett eller via telefon.

Bestill

Telefon: 815 00 811

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien