Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

NRK Store studio
Fredag 23. november kl. 18.00

Et stille sted – Maj Britt Andersen og KORK

Bli med på platelansering i Store studio!

  • Maj Britt Andersen, vokal
  • Lars Saabye Christensen, opplesning
  • Kringkastingsorkestret – Peter Szilvay, dirigent
  • Daniela Reyes Holmsen, akkordeon
  • Ivar Anton Waagaard, piano – Audun Sandvik, cello
  • Tekster: Lars Saabye Christensen
  • Musikk og orkesterarrangement: Geir Holmsen

Maj Britt Andersen er kjent og elsket som en av våre fremste sangere og artister gjennom mange år. Sammen med sin mann og samarbeidspartner Geir Holmsen har hun skapt helt unike musikalske univers for barn i flere generasjoner. Sist Maj Britt og KORK møttes, var i 2015 for å spille inn barneplaten Væla omkring, og det ble det også Spellemannpris av!

Selv om musikk for barn har vært og er en viktig del av Maj Britt Andersens musikerliv, er det nye albumet Et stille sted definitivt for et voksent publikum. Her har hun alliert seg med ingen ringere enn Lars Saabye Christensen, som har levert tekster spesielt til dette prosjektet.

– Det var en veldig flott følelse å vite at det var Maj Britt som skulle være formidleren – jeg «hørte» henne der jeg satt og skrev, sier dikter Lars, som legger til: – Mine tekster dreier seg om tiden vi lever i, alderen vi lever i.

Tekstene har fått sitt musikalske svar i Geir Holmsens komposisjoner og orkesterarrangementer. Gjennom mange års samarbeid med sin livsledsager har han vist sin fabelaktige evne til å skrive musikk som ligger tett opp til ordene. Det hele har resultert i ti sanger, spilt inn i Store studio med Kringkastingsorkestret og solister, alt holdt sammen av maestro Peter Szilvay.

Det er å håpe at samarbeidet Andersen/Saabye Christensen/Holmsen kun er i startgropa, og at det vil komme flere perler, men enn så lenge blir det med denne ene eksklusive konserten med fullt orkester.

Med andre ord: Du bør være der.

A-kortpris:
Kr 120

Pris uten fordelskort Kr 200

Bestill

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien