Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Norges Varemesse, Lillestrøm
22. - 24. september 2017

Design By Me – med en billett får du tre messer

Kreativitet er gøy. Enten du driver med søm, strikking, redesign eller annet håndarbeid, er det givende å utfordre seg selv og skape noe nytt. Kreativitet oppstår når du tenker annerledes, og da trenger du nye impulser. Det får du på Design By Me! Delta på workshops, bli inspirert av foredrag, og møt bransjeaktører og andre kreative fra hele Norge.

Her finner du alt du trenger til ditt neste kreative prosjekt.
Våre utstillere har mange gode tilbud på alt innen sy og strikk. Vi har flere av de store kjente aktørene på plass i tillegg til små, lokale produsenter. Dessuten finnes det utstillere innen foto, interiør og hobby, tegning og maling og smykker.

På scenen står Jenny Skavlan, Arne & Carlos, Farge Dagny med flere
Lær redesign av selveste Jenny Skavlan. Se potensialet i gamle plagg, hvordan du unngår nybegynnerfeil og gode teknikker for redesign. Jenny Skavlan holder foredrag lørdag 23. september og søndag 24. september kl. 13.00.

Møt designerduoen og de verdenskjente strikkerne Arne & Carlos på Design By Me.
Noe av det som kjennetegner deres særegne stil, er at de tar utgangspunkt i tradisjonelle mønstre, gir de et moderne uttrykk og setter de inn i nye sammenhenger. Se programmet for info om klokkeslett »

Hva er farger, hvorfor trenger vi dem, og hva bruker vi dem til?
Dagny Thurmann-Moe eller Farge Dagny som hun også er kjent som, ønsker seg en fargerevolusjon. Hun vil ta oss bort fra det hun kaller de grusomme grå, til en mer fargerik tilværelse. Fordi farger er bra for oss. Hør Dagny Thurmann-Moe daglig under Design By Me »

Tre messer til prisen av én
Parallelt med Design By Me kan du besøke Samler & antikkmessen og Stempelscrap-messen. Samler & antikk er messen med det gamle og trendy, det nostalgiske og samleobjektene. Her kan du jakte på gamle gjenstander som løfter din moderne innredning til et hjem med sjel. Er du en lidenskapelig samler, er det alltid spennende å jakte på nye eller bedre gjenstander til samlingen.
Stempelscrapmessen er den største møteplassen i Norge innen stempel & scrapbooking. Her presenterer utstillere fra inn- og utland sine produkter og de nyeste trendene innen denne hobbyen.

A-kortpris:
Kr 90

Pris uten fordelskort Kr 150

Åpningstider:
Fredag kl 11:00 - 20:00
Lørdag kl 10:00 - 17:00
Søndag kl 11:00 - 16:00

Bestill

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien