Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Nationaltheatret
Kampanje på alle forestillinger i januar 2019

«Cyrano»

Opplev Bjarte Hjelmeland og Andrea Bræin Hovig i en intens og følelsesladd historie full av romantikk, drama og humor!

Cyrano de Bergerac er en uovervinnelig soldat, en kompromissløs poet, dramatiker og samfunnskritiker med upåklagelig moral – og en overdimensjonert nese. Utseendet hindrer ham i å innrømme sin sterke kjærlighet for kusinen Roxane, som kun har nese for den billedskjønne Christian.

Men Christian har på ingen måte Cyranos dikterevne. Cyrano skriver brev til Roxane på vegne av Christian, og hennes kjærlighet til denne geniale mannen blir bare sterkere. Vil Roxane til slutt innse at utseendet ikke er alt, og at det er Cyrano hun har elsket hele tiden? Klarer Cyrano å se lenger enn sin egen moralske nesetipp og innrømme sin kjærlighet før det er for sent? Et stjernespekket ensemble inviterer til en kveld fylt av teatermagi på Hovedscenen.

 

 

A-kortpris:
20 % rabatt med A-kortet

Billetter kan kjøpes online eller i billettluken på teatret.

Logg deg inn på «mine sider» (hvis du hadde en bruker på gammel nettside, trykker du på «glemt passord» og du vil få en lenke for å sette et nytt passord. Gammelt passord vil ikke fungere).

Under min profil er det en fane som heter «mine medlemskap». Her huker du av hvilke medlemskap du har. Her velger du A-kort

Bestill

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien