Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Rockefeller
Tirsdag 21. november 2017

Bokbadet: «Åttitallet i ord og musikk» 


KETIL BJØRNSTAD / LILL LINDFORS  Bademester: ANNE GROSVOLD

Nytt og spennende bokbad på Rockefeller, denne gang med Ketil Bjørnstad og Lill Lindfors rundt utgivelsen av «Åttitallet» og deres mangeårige samarbeid.

Det originale Bokbadet har vært arrangert på Rockefeller siden 1991. Her er det tilbake i sin originale form, denne gang et utvidet og også musikalsk bokbad, med Anne Grosvold som bademester og Ketil Bjørnstad og Lill Lindfors som gjester. Etter den store suksessen med «Sekstitallet» og «Syttitallet» – med 80.000 i opplag og begeistring over hele landet – fortsetter Bjørnstad i år med «Åttitallet» hvor han blant annet skildrer samarbeidet med Lindfors.

Allerede i 1980 ga Lindfors ut platen «Och människor ser igjen», der Bjørnstad skrev all tekst og musikk. I boken beskriver han hvor skrekkslagen han var da Nordens desidert største sangstjerne inviterte ham til Stockholm første gang. Ketil kretser i den nye boken i enda større grad enn i de to første bindene rundt både verdens og sine egne, moralske dilemmaer.

«Åttitallet i ord og musikk» blir en aften med dypdykk i minnene fra denne tiden og musikalske eksempler på høydepunkter fra det unike samarbeidet mellom Lindfors og Bjørnstad, som har fortsatt helt frem til i dag.

A-kortpris:
Kr 330

Pris uten fordelskort Kr 405

Bestill

Telefon: 815 33 133

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien