Dagspass til Kadetten 2019

Kadetten er en strandfestival med fokus på urban, pop og elektronisk musikk på Kadettangen i Sandvika. Her blir det to dager med høyaktuelle internasjonale og norske artister på Kadettangen! Festivalen så… Les mer »

«Peer Gynt» på Gålå 2019

Regi: Marit Moum AunePeer Gynt: Pål Christian EggenI en helt ny oppsetning av Peer Gynt ved Gålåvatnet, blir vi tatt med tilbake til 1860-tallets Gudbrandsdalen. Til ei bygd som er… Les mer »

Andrea Bocelli på Sicilia

Den italienske suksesstenoren Andrea Bocelli vil i den fantastiske rammen av landsbyen Taormina på Sicilia øy, ha sin andre konsert i Italia i år 2019.Konserten blir avholdt på utendørsteateret Teatro… Les mer »

Den internasjonale Fossefestivalen 2019 

Frå 6. til 15. september kjem diktinga til Jon Fosse til å krype inn i kvar krå på Det Norske Teatret. Under Den internasjonale Fossefestivalen blir det framsyningar på alle scenar, gjestespel frå Japan, Russland og Frankrike… Les mer »

Reiselyst med Hurtigruten

Hurtigruten inviterer til foredrag på Salt for Aftenpostens  abonnenter.Program for ettermiddagen:Verdens vakreste sjøreise med Hurtigruten langs norskekysten. Nå er det spesialkampanje for deg som abonnent hos Aftenposten på hele og halve… Les mer »