Fotokurs – gi et gavekort

Gi et gavekort og la mottaker velge fotokurs fra vår meny av spennende fotokurs.  Fotokurs i gave er veldig populært, hva er vel bedre enn å få en slik opplevelse… Les mer »

Barnas Holmenkolldag

Velkommen til verdens største barneskirenn i Holmenkollen, søndag 10. februar. Barna kan velge mellom fire ulike løyper: Ekorn, Harepus, Bamse og Elg. Løypene har forskjellig lengde og er spesielt tilrettelagt… Les mer »

Skiforeningens kurs i langrenn

Skiforeningen har holdt skikurs siden 1923, utviklingen har vært enorm. Bli med på kurs for å lære deg moderne skiteknikk som gjør skiopplevelsen bedre.Klassisk:NybegynnerkursNybegynnere får innføring i grunnleggende langrennsteknikk. Tilbudet retter… Les mer »

Julens smakstrender 2018

Få inspirasjon og kom i julestemning på A-kortets smak- og vinmesse!Her blir det musikk, julegavetips og julegavekjøp. Det blir smaking av julens viner som passer perfekt til julematen og du… Les mer »

«Operarevy – The 3 Tiaras»

OPERA, SEX OG POLITIKK OG SÅNN …Vi gjentar suksessen fra Oslo Operafestival og setter opp en forestilling til av «Operarevy».Hvis du vil trimme lattermusklene, fort deg å bestille billetter da det… Les mer »

«Snøfall»

«Snøfall» er en historie om mot: mot til å være seg selv, til å kjempe for det man tror på, og til å møte det man frykter mest. Men først… Les mer »