Sommerlig helaften på Oslos tak

Oslo Kammermusikkfestival ønsker velkommen til 3-retters middag med musikk på Sporten ved Frognerseteren søndag 19.august kl. 20.00. Arve Tellefsen og Håvard står for musikken.Forrett:Sults kaldrøkte ørret med grillet asparges, fennikkelkrydité… Les mer »

Terrengsykkelkurs med Skiforeningen

Meld deg på et av våre lærerike terrengsykkelkurs! Skiforeningen arrangerer flere terrengsykkelkurs gjennom høsten 2018. Hvert kurs arrangeres over en eller to kurskvelder. Ved to kurskvelder er det en ukes mellomrom mellom øktene…. Les mer »

Rulleskikurs med Skiforeningen

Skiforeningen arrangerer flere rulleskikurs gjennom høsten 2018. Med rett teknikk får du både bedre treningsutbytte og en finere turopplevelse. Dyktige instruktører står klare til å gi deg en innføring i… Les mer »

Pavel Haas Quartet – «Høst»

Fra kvartettlandet Tsjekkia kommer Pavel Haas Quartet, som ble startet i 2002. De har som seg hør og bør nære bånd til legenden Milan Skampa, bratsjist i Smetana-kvartetten og mannen… Les mer »

Quatuor Danel – «Krig og fred»

Det er med stolthet Oslo Quartet Series åpner 2018/19-sesongen med et nytt bekjentskap for Oslo, Quatuor Danel. Skjønt nytt, mange av dere har kanskje støtt på denne veletablerte kvartetten som… Les mer »

Kulinariske Torino

Torino er en fantastisk by med alle sine konditorier og en drøm for alle kakemonser. Vi følger Caroline som er matskribent, kokk og bosatt i Torino, og som tar oss med… Les mer »