Lørdagsopera i Gamle Raadhus


OPERA TIL FOLKET Opplev profesjonelle operasangere på nært hold mens du nyter litt godt i glasset og den gode stemningen i
et av Oslos eldste kulturhus. Vi skifter nå navn fra Musikk… Les mer »

Dagspass til Norwegian Wood

Norwegian Wood arrangeres i Frognerbadet på Majorstua, midt i hjertet av Oslo.I år går festivalen av stabelen 14. til 16. juni, og vi vet at det markerer starten på sommeren… Les mer »

Engler i Amerika

Opplev Tony Kushners mesterverk Engler i Amerika – et storslagent storbyepos om mennesker og verdensbilder som kolliderer.New York, 1985. Den konservative Ronald Reagan er president i USA. Aksjekursene stiger i takt med… Les mer »

Klimadrama

Sandvika Barne- og ungdomsteater er stolte av å kunne sette opp forestillingen Klimadrama, som var en stor publikumssuksess i 2017.Stykket ble da satt opp på 9 ulike ungdomsteater landet over,… Les mer »

Guatemala med Halvor Tjønn

/ Mayakultur før og nå, innrammet i vakre farger og mektig natur!Natur og folkeliv langs Maya-veien stimulerer reiselysten! Her lever gamle skikker gjennom klesdrakt og fargerike markeder, her er fenomenale… Les mer »

Enestående St Petersburg

St. Petersburg ble grunnlagt så sent som i 1703 av tsar Peter den Store. Den ble på mange måter Russlands ansikt mot vesten, preget av datidens overdådige, vestlige arkitektur og… Les mer »

Christian Radich på tokt

Ship O’hoi! Nå kan du bli med som medseiler på selveste Christian Radich og oppleve flere av Kanariøyene i et deilig desemberklima! Å være medseiler om bord på Radich’en er en positiv… Les mer »

«Vin- og ølkrigen»  

Kan både øl og vin passe like godt til det du spiser? Er du tilhenger av begge deler, eller favoriserer du kanskje det ene før det andre?Dette kan vi finne… Les mer »