Kraftverk 2019 fra Rescue Juice

Lad inntil 3 telefoner samtidig, raskere enn noen gang med Kraftverk® 10.000mAh fra Rescuejuice. Kraftverk® er laget i et unikt stykke 6000 serie aluminium, uten skruer eller lim, sammenføyd med vår egen SnapMold™ teknologi…. Les mer »

Vakre LED lys fra Luminara

Lysene har en vakker flytende flamme som er så realistisk at du får følelsen av et virkelig lys, men du har ikke ulempene ved at et lys har: brannfare, sot… Les mer »

Utvalgte produkter fra Olivenlunden 1830

Vi er stolte over å kunne tilby utvalgte produkter fraOlivenlunden1830, en gastronomisk spesialforretning for olivenolje, balsamico og kulinariske produkter fra Middelhavet.Produktutvalget vil variere og sammen med eierne av Olivenlunden 1830… Les mer »

Bach for tre

En hel konsert med Oslo Circles for Bach-feinschmeckere. På programmet står triosonaten i e-moll (BWV 528) og sonaten i c-moll BWV 1017, nå i en instrumental versjon for to barokkfioliner og… Les mer »

In Memory of Elvis Gospel VOL.2

Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk fortsetter suksessen etter den eventyrlig mottakelsen de fikk i 2018! Nærmere 80 konserter og utelukkende strålende omtale i media. Tidlig ble det bestemt… Les mer »

Nytt kurs satt opp: Ginsmaking

Interessen for gin øker stadig, og G&T-en trender som aldri før! Men hvor forskjellig kan det smake, og hva liker vi egentlig best? Det kan vi finne ut i en ginsmaking på Dr…. Les mer »