«Cyrano»

Opplev Bjarte Hjelmeland og Andrea Bræin Hovig i en intens og følelsesladd historie full av romantikk, drama og humor!Cyrano de Bergerac er en uovervinnelig soldat, en kompromissløs poet, dramatiker og… Les mer »

Kon-Tiki Kammermusikk­­festival 2019

Norske og internasjonale musikere samles i hjertet av Oslo.Internasjonalt anerkjente sangere, strykere og pianister byr på virtuos kammermusikk fra et bredt romantisk og klassisk repertoar.Det blir besøk av internasjonale solister… Les mer »

PEER GYNT på Akershus festning

Stiftelsen Akershus festning for kunst og kultur i samarbeid med Forsvarets stabsmusikkorps ønsker velkommen til en storslått forestilling på Akershus festning.Peer Gynt regnes som et av de fremste verkene i… Les mer »

Gdansk med Håkon Letvik

Den annen verdenskrig er fortsatt et aktuelt tema over store deler av verden. Også i Norge er det stadig diskusjon om krigen, senest gjennom debatten om de norske jødenes skjebne… Les mer »

Normandie med Nils Morten Udgaard

Kunst, kultur og historie: Fra D-dagen til Wilhelm Erobreren – og Claude Monet!Vi inviterer til reise i Frankrike og spesielt i Normandie der sporene etter de store veiskiller i historien fremdeles… Les mer »

RAW AIR VIKERSUND – superfinale!

Historiens tredje RAW AIR-turnering arrangeres i mars 2019. I løpet av to år er turneringen blitt en publikumssuksess. Etter konkurranser i Holmenkollen, Lillehammer og Granåsen avsluttes den med superfinale i… Les mer »

Sommeren uten menn

Etter 30 års ekteskap blir poeten Mia forlatt av ektemannen Boris til fordel for en ung, fransk kollega. Etter et sammenbrudd og et kort opphold på psykiatrisk avdeling reiser hun… Les mer »