Arktis og Longyearbyen i midnattssol

Sommeren på Svalbard gir mulighet for flotte båtturer og aktiviteter med midnattssolen som ramme. Hundesledekjøring på hjul og fangstmannsmiddag med forelesning blir to av høydepunktene på denne reisen.I midten av… Les mer »

«Trollmannen fra Oz»

Trollmannen fra Oz settes opp i en ny spektakulær versjon på Chateau Neuf.Historien om Dorothy og hennes venner Fugleskremselet, Blikkmann og Løven har fascinert barn og voksne i flere generasjoner.Sofie Bjerketvedt har… Les mer »

Klubb Klassisk 

Er du under 50 år og har lyst til å oppleve klassisk musikk av ypperste klasse i en uformell ramme?Klubb Klassisk er en festkonsert hvor det inviteres til en uformell… Les mer »

Åpningskonsert for Jubileumsåret 2019

Leif Ove Andsnes og OperaorkesteretValdres sommersymfoni feirer i 2019 sitt 25-årsjubileum, og denne åpningskonserten kommer til å bli en begivenhet av de sjeldne for Valdres-publikumet. Kunstnerisk leder for festivalen, Guro… Les mer »

Nordic Choice Hotels – fast rabatt!

A-kortfordel: 15 prosent fast rabatt på hotell. Gjelder i weekend + skoleferier hele året.Ønsker du overnatting på hotell med unik atmosfære? Uansett om du ønsker sentral beliggenhet i by eller… Les mer »