Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Vilkår og personvernerklæring for Schibsted sampling

Schibsted Norge er ansvarlig for Schibsted Sampling, og behandler i den forbindelse personopplysninger i overensstemmelse med Personvernerklæring for Schibsted Norge.

For Schibsted Sampling gjelder i tillegg vilkårene i dette dokumentet.

Avtalevilkår for Schibsted Sampling:



  1. Hva vilkårene gjelder

Disse vilkårene gjelder når du bruker Schibsted Sampling (tjenesten). Tjenesten eies av Schibsted Norge, organisasjonsnummer 996 334 767, postadresse Krinkelkroken 1

Postboks 490 Sentrum, Postnummer 0105 Oslo. Når du tar tjenesten i bruk går vi ut fra at du har lest disse vilkårene, og at du er over 18 år og bosatt i Norge.

  1. Om Schibsted Sampling

Tjenesten innebærer at man får tilsendt gratis vareprøver fra våre samarbeidspartnere. Vi garanterer ikke at alle får vareprøver, da dette avhenger av hvem våre samarbeidspartnere ønsker å nå.
Vi vil på forhånd varsle når vareprøver er på vei, og man vil i etterkant av mottatt vareprøve bli bedt om å delta i en kort markedsundersøkelse. Deltakelse i markedsundersøkelsen er valgfritt.
Man kan når som helt takke nei til å motta flere vareprøver. Se punkt 4. Avmelding

I forbindelse med at vi ønsker å tilby relevante produkter, vil vi bruke ulike brukerdata for å å tilpasse produktene til dine interesser. Se nedenfor for mer informasjon om innsamling, bruk og lagring av dine persondata.

  1. Betaling

Vareprøvene er helt gratis for mottaker, og det vil heller ikke tilkomme fraktkostnader. Avtalen innebærer ingen forpliktelser til kjøp av produkter.

  1. Avmelding

Tjenesten har ingen bindingstid og kan avsluttes når som helst. For å avslutte tjenesten kan man sende en epost til sampling@schibsted.com


Om behandling av personopplysninger i Schibsted Sampling:

  1. Informasjon som behandles

Schibsted Media Group lagrer opplysninger som du selv oppgir til oss i forbindelse med bestilling av gratis vareprøver.

Personopplysninger tjenesten ber om er navn, adresse, husnummer, etasje, leil. nummer e-post og telefonnummer. I tillegg vil vi kunne lagre informasjon om bruken av våre tjenester, herunder bestillinger, oppfølging av leveranser, svar på markedsundersøkelser, samt eventuell kontakt med kundeservice. Når du besøker våre nettsider, vil vi også kunne lagre IP-adresser og teknisk informasjon om din enhet og internett-tilkobling.

Vi kan fra tid til annen motta informasjon fra andre kilder som eksempelvis kunder, måleverktøy eller andre tredjeparter som hjelper oss eller dem med å forstå brukeraktivitet, dine preferanser eller generelt øke relevansen på produktene vi sender ut.

Når du takker ja til gratis vareprøver, bruker vi ulike teknologier for å tilrettelegge for best mulig relevans på valg av produkter for deg. Vi bruker informasjon fra bruken av våre tjenester på tvers av Schibsted (inkludert SPID brukerprofil og Schibsteds nettsteder) for å sikre at du mottar produkter som er relevante.

Du kan lese mer om dette i Personvernerklæring for Schibsted Norge.

  1. Formålet med behandlingen

Dine opplysninger blir behandlet for å kunne levere vareprøver som avtalt med deg, og for å sikre at produktene du mottar er relevante.

Opplysningene brukes også for de formål som beskrevet i  Personvernerklæring for Schibsted Norge.

  1. Deling av informasjon

Vi ønsker å levere relevante vareprøver tilpasset den enkelte bruker. For dette formål kan vi dele opplysninger om ditt bruksmønster til et annet selskap, men vi har da fjernet alle direkte identifiserende opplysninger som navn, mobiltelefonnummer, epost og lignende. De som mottar dataene bygger og bruker profiler basert på disse dataene kombinert med andre data de har, slik at du kan motta produkter som er relevante for deg ut i fra din brukeratferd og dine preferanser.

Vi vil ikke dele dine personopplysninger med våre samarbeidspartnere, for eksempel dersom du takker ja til vareprøver. Utlevering av personopplysninger til andre parter eller for andre formål vil kun skje hvis du gir oss et spesifikt samtykke til dette. All datadeling til tredjeparter vil bli anonymisert.

For øvrig vil personopplysningene kunne deles og utleveres som beskrevet i Personvernerklæring for Schibsted Norge.

  1. Markedsføring

Når du takker ja til å motta vareprøver, vil du få mulighet til å bekrefte om du vil motta nyhetsbrev/markedsføring for våre tjenester via e-post, SMS eller andre kommunikasjonskanaler du har oppgitt til oss. Hvis du ikke gir noen bekreftelse, vil vi sende deg slik markedsføring, men du vil alltid kunne gi oss beskjed om at du ikke ønsker ytterligere markedsføring ved å melde deg av via linken nederst i e-posten.

  1. Bruk av analyseverktøy, informasjonskapsler og annen teknologi

Vi jobber kontinuerlig med brukeropplevelsen på våre nettsider. Derfor samler vi forskjellige typer informasjon fra våre brukere, slik at vi til enhver tid kan tilrettelegge for best mulig funksjonalitet.

For nærmere beskrivelse av hvordan vi bruker analyseverktøy, informasjonskapsler og lignende teknologi for lokal lagring av data se egen side for dette her.

  1. Innsyn, retting og sletting

Du har rett til innsyn i de opplysninger vi har registrert om deg.

Dersom du logger inn, kan du selv få innsikt i data som Schibsted-selskaper har lagret om deg i tjenesten “Data og deg”, som er tilgjengelig via din profilside i SPiD. Med denne tjenesten kan du også styre i hvilken grad data om deg skal brukes til personalisering av våre tjenester og annonser.

Vi ber deg ta kontakt med oss for å rette opplysninger som skulle vise seg ikke å være korrekte. Personopplysninger vil ikke bli lagret lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen.

Dersom du har spørsmål knyttet til hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger kan du kontakte oss på privacy@schibsted.com

  1. Sikring av personopplysningene

Personopplysninger som samles inn lagres og behandles på en trygg og sikker måte. Vi har etablert og dokumentert rutiner og tiltak som skal sikre opplysningenes integritet, tilgjengelighet og konfidensialitet i henhold til personopplysningsloven § 13.

  1. Endringer

Vi kan fra tid til annen komme til å endre vår personvernpolicy for å følge lovmessige krav, samt vår egen praksis for innsamling og behandling av data. Ved større endringer vil du måtte godkjenne vilkårene på nytt.

  1. Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål rundt Schibsted Sampling sine vilkår og personvernpolicy, ta kontakt med oss på sampling@schibsted.com