Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Nedleggelsen av Aftenposten+

Når legges appen ned?
Appen vil være utilgjengelig fra og med 3. april, 2018.

Hvorfor legger dere ned appen? 
Appen Aftenposten+ ble lansert for fire år siden, og var da utviklet og tilpasset ut fra det som var vårt daværende publiseringssystem. Det har skjedd store teknologiske og strategiske endringer etter dette, og det er ikke lenger hensiktsmessig å opprettholde Aftenposten+. 

Hvor kan jeg lese dagens papirutgave digitalt?

Du kan lese papirutgaven i eAvisen. eAvisen er en fullverdig, elektronisk versjon av papiravisen. Den kan leses i nettleseren på PC/Mac her, du kan også laste ned appen vår gratis i AppStore eller på Google Play for å lese eAvisen på nettbrett eller smarttelefon. eAvisen gir deg også tilgang på alle aviser fra mai 1860 og frem til i dag. 

 


Tips! Inne i eAvisen på mobil og nettbrett kan du trykke på artikkelen du vil lese og få den i mobilvennlig tekstformat, du kan også bla til neste artikkel.

Kan jeg fortsatt lese papiravisen kvelden før den kommer i postkassen?
Du kan fortsatt lese morgendagens utgave med eAvisen. eAvisen legges ut rett etter at vi har sent den til trykkeriet, altså kvelden før papiravisen blir utgitt kl.22.00.
Les e-avisen nå.

Hvordan skal jeg lese de siste nyhetene fra Aftenposten og A-magasinet på nettbrett og mobil?
Med Aftenposten-appen for iOS og Android får du rask tilgang til de siste nyhetene døgnet rundt. I appen kan du også stille inn tekststørrelse, abonnere på nyhetsvarsler og enkelt dele saker på sosiale medier.

 

Ny Android-app for Aftenposten er allerede tilgjengelig via linken over. Ny iOS-app vil bli klar ikke veldig lenge etter påske, og du kan bli en av de første som får tilgang ved å legge inn eposten din her.

Vi kommer til å prioritere videreutvikling av disse, og vi vil legge til nye løsninger fortløpende. Du kan eksempelvis teste A-magasinet i utgaveversjon på web her, som vi også prøver å få inn i de nye appene etterhvert.

Mister jeg muligheten til å lese visse artikler eller nyheter?
Nei, du har fortsatt full tilgang til å lese alt Aftenposten og A-magasinet publiserer.

Hvor skal jeg løse sudoku og kryssord nå?
Vi jobber nå med å lage helt nye digitale kryssord og sudoku. I mellomtiden vil det daglige sudoku og kryssord fra Aftenposten+ bli videreført på Aftenposten.no. Lyst til å være med å teste de nye løsningene for kryssord og sudoku? Meld deg inn i testgruppen her. 

Lurer du på noe mer eller trenger du hjelp med å komme i gang med appene?
Ring vårt dedikerte nummer for spørsmål rundt nedleggelsen av Aftenposten+: +47 21497059
Nummeret vil være tilgjengelig alle dager frem til påske, etter dette vil du kunne ringe kundeservice: +47 21 89 60 40

Åpningstider kundesenter
Mandag – fredag: 07:00-17:00
Lørdag: 08:00-11:00
Søndag: 09:00-12:00

Se spørsmål og svar, eller bruk kontaktskjema her.