Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Louise restaurant, Aker Brygge
12. desember 2017, kl 17:00

Vinsmaking med Domaine Laroche kombinert med skalldyrfat

Domaine Laroche er en av de eldste og best bevarte eiendommene i hjertet av Chablis. Laroche holder til i et gammelt munkekloster datert tilbake så langt som 1300-tallet, og eiendommen har vært i familien Laroche igjennom fire generasjoner siden 1850. I dag drives vingården av et dynamisk og ungt team som er lidenskapelig opptatt av kvalitet. Vinmakeren Gregory Viennois sverger til møysommelig arbeid i vinmarkene og bevaring av frukten i vinen for å oppnå best resultat. Han jobber i takt med naturen og sverger til lav avkastning og naturlig økologi for å produsere den ypperste kvalitet av moden frukt. Laroche-teamet er opptatt av å bevare sin kulturarv og forvalte med respekt vinmarkene de eier.

Oppdag hvorfor Chablis er blitt så populært, og lær deg mer om denne unike vinregionene!

I tillegg til en spennende smaking vil du bli servert et deilig skalldyrfat som inneholder
 blant annet snøkrabbe fra Svalbard, kamskjell fra Frøya, norske reker, Tsarskaya-østers, krabbeklør og hvitvinsdampede blåskjell fra Skagerak. Serveres med ulike sauser og lyst landbrød.

Bli med på en reise i Chablis i kombinasjon med skalldyr!

Du får smake:  6 stk. hvitviner (Chardonnay og Chablis)
Kurset passer for: Dette kurset passer for alle 
Matservering: Du blir servert skalldyrfat
Kursholder: Kurset holdes på engelsk av Nicolas Laffitte
Dato og tid: Tirsdag 12. desember kl 17:00–20:00
Sted: Louise Restaurant, Aker Brygge

A-kortpris:
Kr 769

Kun 24 plasser og selges kun til våre abonnenter og deres gjester.
Tilbudet gjelder for inntil 4 personer pr. A-kort.

Kjøpte billetter refunderes dessverre ikke.

Bestill

Vis alle tilbud i denne kategorien