Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Tanzania og Zanzibar
3. - 15. mars 2018

Bli med Einar Lunde til eventyrlige/eksotiske Tanzania og Zanzibar

Det eventyrlige Afrika, mulighetenes kontinent

Vi gleder oss over å kunne presentere en helt annerledes Afrika-reise. Vi skal oppleve det beste Afrika har å by på av ville dyre, natur og kultur, men underveis skal vi sammen med Einar Lunde prøve finne ut av hvordan det kan ha seg at de raskt voksende økonomiene i verden nå er i  Afrika sør for Sahara. Det er jo, som ekspertene sier, helt utrolig!

Einar Lunde har i mange år vært veiviser og foredragsholder på våre turer til Sør-Afrika. Som tidligere Afrika-korrespondent for NRK sitter han inne med utrolige og spennende opplevelser og kunnskaper. Han er en av Norges fremste Afrika-kjennere, har bodd i Afrika i to perioder, har skrevet to bestselgende bøker og er blitt prisbelønt for sitt arbeid. Og Einar er ikke akkurat noen dårlig forteller, skal vi tro alle tilbakemeldingene fra tidligere turer. Nå har han utarbeidet et helt nytt konsept som skiller seg fra alle «tradisjonelle» Afrika-reiser – en reise til eventyrlige Tanzania. På denne turen får vi oppleve både det tradisjonelle Afrika med fantastisk natur, kultur og safari og det fremvoksende nye Afrika – mulighetenes kontinent.

Vi befinner oss i Tanzania, hvor du kan oppleve det ypperste av Afrikas natur og ville dyr. Det blir selvfølgelig safari i det berømte Ngorogoro-krateret, besøk ved betagende Lake Manyara, og vi skal bo ved det hellige fjellet Kilimanjaro. Til slutt skal vi nyte livet på den eksotiske krydderøya Zanzibar.

Underveis vil Einar gjennom egne fortellinger og ikke minst i møter med personer som er med på å utforme det nye Afrika, gi oss innsyn i en ny og spennende side av den afrikanske utviklingen. Det blir en synliggjøring av de ganske så overraskende rapportene som har kommet fra Verdensbanken og Det Internasjonale Pengefondet i det siste: Flertallet av de raskest voksende økonomiene i verden ligger i Afrika sør for Sahara. Utrolig!

Opplev det ypperste av afrikansk dyreliv, natur og fargerik kultur – med sideblikk underveis på vekst og utvikling – og med selveste Kina i hovedrolle.
Hva pønsker kineserne på?
Du får oppleve: det magiske Ngorongorokrateret, Lake Manyara, Dar es Salam, Arusha, krydderøya Zanzibar, møte med spennende ressurspersoner ikke minst  Einar Lundes eventyrlige kåserier.

Prisen inkluderer:

  • Flyreise Oslo-Amsterdam-Kilimanjaro/Dar es Salam-Amsterdam-Oslo med KLM
  • Flyskatt (utgjør kr 2764,- pr mai 2017) 
  • All transport under oppholdet i følge program
  • Overnatting i dobbeltrom på gode hoteller
  • Måltider inkl. 1 enhet drikke iflg. program (Frokost=F/Lunsj=L/Middag=M)
  • Utflukter i følge program
  • Visum for norske statsborgere
  • Norske reiseledere (Einar Lunde og Lars Kofoed)

 

 

A-kortpris:
Kr 43.350

Pris uten fordelskort Kr 44.350

Priser gjelder pr. person i delt dobbeltrom.
Tillegg for enkeltrom (meget begrenset)  kr 3750

Utsolgt!

Telefon: 69 31 26 21
info@temareiserfredrikstad.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien