Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Venezia, Italia
21. - 25. oktober 2018

Venezia med Vetle Lid Larssen

I mer enn tusen år har mennesker fra hele verden søkt etter lykken i verdens vakreste by. Venezia overgår alle forestillinger og forventninger; eksotisk, melankolsk, eventyrlig og fremmedartet. Bygget opp på hundrevis av sandbanker ute i lagunen i Adriaterhavet, isolert fra omverdenen og upåvirket av moderne tid, er byen et visuelt sjokk.

Forfatteren Vetle Lid Larssen, som har bodd flere år i Venezia, tar oss med inn i Venezias hemmelighetsfulle labyrint, til skjulte haver og palasser, glemte kunstskatter, ukjente klostre hvor tiden har stått stille. Venezias var i tusen år ikke bare hovedstaden i et av verdens mektigste imperier og et krysningspunkt mellom islam og kristendommen, men også et tilfluktsted for forfattere, billedkunstnere, komponister, leiesoldater, og elskende av alle slag.

I løpet av fem dager beveger vi oss til fots og til vanns, en reise inn i nostalgi og glemsel, men også inn en stadig levende kulturimpuls, en veneziansk livsfilosofi: Tizians koloristiske prakt, Vivaldis lekenhet, Palladios magiske kirkerom og Canovas blendende hvite marmor danner rammen om en pragmatisk tilnærming til liv og død, basert på skjønnhet, nytelse, fellesskap og plikt. Hva kan Venezia lære oss idag?

Gjennom daglige vandringer, kåserier og samtaler utforsker vi Venezias 5 portaler til lykken. Vetle Lid Larssen maler frem historien og mytene om denne enestående byen. Vi skal spise spagetti vongole, drikke prosecco og amarone, besøke de gamle gledes-kvarterene, beundre Markuskirkens gullforgylte mosaikker og for de som ønsker er teknisk reiseleder behjelpelig med å bestille seilas i gondol (ikke inkl).

Prisen inkluderer:

– Fly Oslo-Amsterdam-Venezia med KLM tur/retur
– Flyskatter
– All fellestransport ifølge program
– Overnatting i vanlig dobbeltrom inkl. frokost
– Utflukter og byvandringer ifølge program
– Måltider ifølge program (F= frokost/L=lunsj/M=middag)
– Norske reiseledere (Vetle Lid Larssen + teknisk reiseleder)

 

A-kortpris:
Fra kr 16.145

Pris uten fordelskort Fra kr 16.895

Pris gjelder pr. person i delt dobbeltrom.

Tillegg for enkeltrom, kr 2000 pr. person
Tillegg for dobbeltrom som enkeltrom, kr 2800 pr person

Utsolgt!

Telefon: 69 31 26 21
info@temareiserfredrikstad.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien