Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Nationaltheatret
Tilbudet gjelder alle forestillinger i desember 2018

«Ulven» – en eventyrlig rockemusikal

Velkommen til «Ulven», årets store familieforestilling på Nationaltheatret, en eventyrlig rockemusikal for små og store. Anbefalt fra fem år.

Ulven og Geita er tilbake for å rocke Hovedscenen med nyskrevet musikk og enda flere dyriske skikkelser.

En ulv på streif kommer innom den fredelige skogen der tamdyrene bor. Panikken brer seg, men Geita er ikke like lettskremt som de andre. Hun begir seg ut på et lite eventyr med gråbein, som faller pladask for henne. Men til Ulvens forskrekkelse viser det seg at Geita har tre små barn. Ulven håper han kan løse kjærlighetsfloken ved å spise opp de små rivalene, så Geita må forsegle døra si med en sang. Geitekillingene får ikke åpne for noen andre enn den som synger akkurat denne sangen …

Eventyret om Ulven og Geitekillingene finnes i mange varianter og i mange kulturer, hvor Brødrene Grimms versjon kanskje er den mest kjente hos oss. Mange kjenner også filmen og kultklassikeren «Med Grimm og Gru» – som vises på NRK i julen, og forestillingen «Rockeulven» som ble en kjempesuksess for små og store da den ble satt opp på Nationaltheatret i 2011.

Nå er regissør Tyra Tønnessen og scenograf Dagny Drage Kleiva endelig tilbake på Nationaltheatret med sin versjon av dette eventyret og har nok en gang med seg dyr fra den norske villmark og det norske fjøs, moderne kjærlighetsintriger og kjønnsrollekonflikter – og store mengder humor. Ragnar Olsen har bidratt med rim og rytme, og forestillingen har fått en fantastisk, ny musikalsk innpakning signert komponist Åsmund Flaten og fremført live av teatrets orkester.

Ulven er en fargesprakende og eventyrlig musikal for hele familien. Med både geiter, sauer, griser, gaupe, jerv og ulv på scenen, som både vrinsker, grynter, slafser og uler, vil både ville og tamme dyr kunne kjenne seg igjen – enten man er barn, foreldre eller besteforeldre. Bli med oss inn i eventyret!

A-kortpris:
20 % rabatt

Egne lave barnepriser (tom. 14 år).

Billetter kan kjøpes online eller i billettluken på teatret.

Logg deg inn på «mine sider» (hvis du hadde en bruker på gammel nettside, trykker du på «glemt passord» og du vil få en lenke for å sette et nytt passord. Gammelt passord vil ikke fungere).

Under min profil er det en fane som heter «mine medlemskap». Her huker du av hvilke medlemskap du har. Her velger du A-kort

Bestill

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien