Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Tanzania og Zanzibar
2. - 14. mars 2019

Tanzania og Zanzibar med Einar Lunde– det eventyrlige Afrika

Vi gleder oss over å kunne presentere en helt annerledes Afrika-reise. Vi skal oppleve det beste Afrika har å by på av ville dyr, natur og kultur. Underveis skal vi også, sammen med Einar Lunde, prøve finne ut av hvordan det kan ha seg at de raskt voksende økonomiene i verden nå er i  Afrika sør for Sahara. Det er jo, som ekspertene sier, helt utrolig!

«Over all forventning!», «opplevelser som vil huskes lenge», «topp!».
Dette er bare noen av tilbakemeldingene fra deltakerne på Einar Lundes grupper til Tanzania-Zanzibar.
Einar har denne gangen laget et helt nytt reisekonsept. Som deltaker får du selvfølgelig oppleve alt av hva Afrika tradisjonelt har å by på – natur, kultur og ikke minst det beste av safariturer i Afrika. I tillegg gjør vi på denne reisen et dypere dykk i å forstå utviklingen i Afrika – hvordan har det seg at noen av de raskest voksende økonomiene i verden befinner seg i Afrika sør for Sahara? Einar har brukt sitt store kontaktnett og har fått på plass et spennende faglig program.

Her er hva noen av deltakerne skriver om disse møtene:
«Imponerende oppbud av representanter for næringsliv/offentlige etater, glimrende intervjuet av Einar. Her fikk vi virkelig noen aha-opplevelser.»
«Vi følte oss beæret.»
«Veldig morsomt og lærerikt.»
«Meget spennende, et stort høydepunkt på turen. Flott opplegg med mange spennende spørsmål og ærlige svar.»

Einar Lunde har i mange år vært veiviser og foredragsholder på våre turer til Sør-Afrika. Som tidligere Afrika-korrespondent for NRK sitter han inne med utrolige og spennende opplevelser og kunnskaper. Han er en av Norges fremste Afrika-kjennere, har bodd i Afrika i to perioder, har skrevet to bestselgende bøker og er blitt prisbelønt for sitt arbeid. Og Einar er ikke akkurat noen dårlig forteller, skal vi tro alle tilbakemeldingene fra tidligere turer. Nå har han utarbeidet et helt nytt konsept som skiller seg fra alle «tradisjonelle» Afrika-reiser – en reise til eventyrlige Tanzania. På denne turen får vi oppleve både det tradisjonelle Afrika med fantastisk natur, kultur og safari og det fremvoksende nye Afrika – mulighetenes kontinent.

Vi befinner oss i Tanzania, hvor du kan oppleve det ypperste av Afrikas natur og ville dyr. Det blir selvfølgelig safari i det berømte Ngorongoro-krateret, besøk ved betagende Lake Manyara, og vi skal bo ved det hellige fjellet Kilimanjaro. Til slutt skal vi nyte livet på den eksotiske krydderøya Zanzibar.

Underveis vil Einar gjennom egne fortellinger og ikke minst i møter med personer som er med på å utforme det nye Afrika, gi oss innsyn i en ny og spennende side av den afrikanske utviklingen. Det blir en synliggjøring av de ganske så overraskende rapportene som har kommet fra Verdensbanken og Det internasjonale pengefondet i det siste: Flertallet av de raskest voksende økonomiene i verden ligger i Afrika sør for Sahara. 

Hva har skjedd? Hva er mulighetene for Afrika i dag og utfordringene for fremtiden? Viktige stikkord blir Kinas rolle, olje og gass, helse, utdanning og ikke minst kreative afrikanske teknologigründere. Det blir belyst i intervjuer med nøkkelpersoner fra næringsliv og politikk, som vi treffer både i Dar es Salam og Moshi.

Som et bakteppe får vi Einars fargerike, dramatiske og historiske tilbakeblikk på Julius Nyereres «annerledesland» i Afrika.

Prisen inkluderer:

  • Flyreise Oslo eller Stavanger–Amsterdam–Kilimanjaro/Dar es Salam–Amsterdam–Oslo eller Stavanger med KLM 
  • Flyskatt (utgjør kr 2990,- pr. april 2018)
  • All transport under oppholdet ifølge program
  • Overnatting i dobbeltrom på gode hoteller inkl. frokost (F)
  • Måltider ifølge program inkl. 1 vann, 1 mineralvann eller 1 øl (Lunsj=L/Middag=M)
  • Utflukter ifølge program 
  • Visum for norske statsborgere 
  • Norske reiseledere (Einar Lunde og Lars Kofoed)

 

A-kortpris:
Kr 43.990

Pris uten fordelskort Kr 44.990

Pris gjelder pr. person i delt dobbeltrom.
Tillegg for enkeltrom (meget begrenset) kr 3675

Avreise fra Oslo eller Stavanger.

Bestill

Telefon: 69 31 26 21
info@temareiserfredrikstad.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien