Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Det Norske Teatret
26. februar 2019, kl 17:00 - 19:00

Spanske viner og spansk klassisk musikk

Unn deg en sanselig opplevelse med nydelig vin og vakker klassisk musikk!

Vi tilbyr smaking av utsøkte viner presentert av sommelier Liora Levi. Marte Bjørkmann underholder fra sitt store repertoar av klassisk musikk.  
Akkompagnement av pianist Gunnar Sama. Musikk av blant andre Manuel De Falla, Enrique Granados og Federico Garcia Lorca.

Om sopran Marte Bjørkmann
Marte Bjørkmann har klassiske konserter inn- og utland de siste årene, flere av disse i Spania. Hun har også vært solist i salsaorkester, jazztrio og turnert som popartist i  Spania.
Marte har master i klassisk sang fra Høgskolen i Trondheim, institutt for musikk. Fordypningen i mastergraden hennes er spansk og latinamerikansk klassisk musikk.
Hun har også bachelor i utøvende musikk fra Høyskolen i Tromsø, institutt  for musikk, operastudie fra Operastudio 67 i Stockholm og teater fra Romerike Folkehøgskole.

Om Liora Levi
Liora Levi er utdannet sommelier og holder titlene norsk (2013) og nordisk (2012) mester for vinkelnere. Hun holder kurs og foredrag om vin og skriver for ulike vinmagasiner og nettsider i tillegg til å være TV2s «God morgen, Norge»s vinekspert. Hun er president i Norsk Vinkelnerforening og PR- & kommunikasjonsansvarlig for A.S.I., den internasjonale vinkelnerforeningen. Lidenskapen for mat, vin og reise tar henne verden rundt på leting etter nye smaksopplevelser. 

Du får smake:  5 stk. spanske viner + en overraskelse
Kurset passer for: Dette kurset passer for alle, nybegynnere og viderekomne 
Matservering: Nei
Kursholder: Liora Levi
Dato og tid: Tirsdag 26. februar 2019 kl 17:00–19:00
Sted: Det Norske Teatret, 2 etg.

A-kortpris:
Kr 598

Pris uten fordelskort Kr 798

Kjøpte billetter refunderes dessverre ikke.
18. års leg.

Bestill

Vis alle tilbud i denne kategorien