Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Borggården på Akerhsus slott, Oslo
21. – 25. august 2018

Shakespeare’s Globe på Akershus festning

Et gjestespill fra Shakespeare’s Globe i London spiller i borggården på Akershus slott. Du bestemmer hva de skal spille!

I tråd med tradisjonen fra Shakespeares tid lar vi publikum bestemme hvilket av de tre stykkene de vil se. En enkel avstemning, og så starter forestillingen!

Twelfth Night, The Taming of the Shrew eller The Merchant of Venice

Hvordan turnerte en teatertrupp på Shakespeares tid? Det vi vet, er at når teatrene stengte, ville en liten gruppe skuespillere, som vekslet mellom roller i tre eller fire stykker fra deres rikholdige repertoar, forlate London og reise ut på turné. Vi vet også at valget av skuespill var opp til den mektigste personen i husholdningen. 
Så, for første gang i Shakespeare’s Globes historie følger vi tradisjonen fra husdramatikerens tid og lar en trupp på åtte skuespillere tilby publikum tre skuespill å velge mellom: The Merchant of Venice, The Taming of the Shrew og Twelfth Night.

Også i tråd med tradisjonen, og med nervepirrende uforutsigbarhet, vil valget av skuespill bli lagt i hendene på det mektigste medlemmet av husholdningen: publikum!
Valg av stykke foregår ved en enkel avstemning med en fra publikum som dommer. Den gruppen som heier mest høylytt på sin favoritt, vinner, og så er forestillingen i gang!

Et suverent ensemble med åtte skuespillere fra ærverdige The Globe byr på en unik sjanse til å oppleve Shakespeare på originalspråket og engelsk skuespillerkunst av ypperste klasse. Dette er Shakespeare på sitt beste!


 


 


 

A-kortpris:
Kr 430

Pris uten fordelskort Kr 485

Spilledatoer:

Tirs 21. august, onsdag 22. august, torsdag 23. august og fredag 24. august kl. 19.00

Lørdag 25. august kl. 15.00 og 19.00

Bestill

Telefon: 815 33 133

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien