Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Rockefeller, Oslo
Torsdag 13. desember kl 19:00 eller fredag 14. desember kl 18:00

Penthouse Playboys vrikker julen inn med Herborg og Vinni

Oslos mest populære, tradisjonsrike, glamorøse og kvinnevennlige julekonsert!

For 24. gang (!) inviterer Jens Pikenes og hans orkester til storslagen førjulsfest på Rockefeller. I år med et ekstra spennende gjesteartistpar: Herborg Kråkevik og Vinni. Sangdronningen og rapkongen. To motpoler? Kanskje. Men Herborg kan klovne og drille, og Vinni kan følsomme ballader, så her kan alt skje!

Penthouse Playboys’ juleshow er legendarisk og har satt utallige salgsrekorder på Rockefeller. Ni av ti Oslo-kvinner er sikre i sin sak: Det blir ikke jul før Jens Pikenes & Co. vrikker den inn.

Oppskriften er vanedannende: en overdådig cocktail av glam, glitter, glede og galskap – skeive coverversjoner, drøy verbalhumor, spektakulær scenografi, utrolige kostymer og – i bunnen: helproff musikalitet besørget av et nimannsorkester, kvinnelige korister og kjente og kjære gjesteartister. Alt bevoktet av to staute livvakter som står i giv akt på scenen under hele konserten.

Men først og fremst er dette kvelden der publikum kan glemme alt som heter hverdag, og gi seg sine lyster og drømmer i vold. Dette er ikke en konsert. Det er en fest!

A-kortpris:
Kr 510

Pris uten fordelskort Kr 595

Tilbudet gjelder på følgende show:
Torsdag 13. desember kl 19:00
Fredag 14. desember kl 18:00

Bestill

Telefon: 815 33 133

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien