Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Oslo-Skagen-Oslo
29. mai 2019, 5 dager

Opplev Skagen Race på tokt med Christian Radich!

Skagen Race + Kristi Himmelfart = sant!

Det betyr at seilsesongen er i gang for alvor. Det betyr sesongåpning i Skagen. Nå kan du selv bli med på seileventyret og det på selveste Christian Radich.

Fra orkesterplass om bord på Radich følger vi starten på racet og blir senere en del av seilmiljøet i havnen i Skagen. Men du skal også oppleve Skagen på to hjul med sykkelguide. Etter en innholdsrik formiddag avslutter vi sykkelturen ved Brøndum Hotel, en institusjon å regne i Skagen. En god dansk frokost (norsk: lunsj) står på menyen. Selv om vår felles sykkeltur avsluttes da, kan du beholde sykkelen og har resten av dagen tid til å utforske Skagen på egenhånd. Det kjente Skagen-museet, for eksempel, hvor du kan beundre de kjente malernes kunstverker. Eller kos deg med å rusle rundt i denne deilige lille byen, vandre langs alle seilbåtene i havnen – den aller gjeveste bor du jo om bord på selv – møt seilerne, og nyt den danske sommerkvelden!

Det er dejlig å være norsk i Danmark!

Dette er inkludert i prisen:

  • 4 netter om bord på Christian Radich
  • Alle måltider inkludert på Christian Radich under seiling iflg. program
  • Guidet sykkelsightseeing i Skagen inkl. sykkelleie 1 dag og lunsj Brøndum Hotel
  • Lokale skatter

Dette er ikke inkludert:

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Måltider som ikke står som inkludert
  • Drikkevarer
  • Tips til sykkelguide

Det følger ingen reiseleder med på reisen fra Norge da det er norsk besetning om bord på Christian Radich, og du er om bord som deres medseiler.

SJØVAKTENE. Her er eksempler på oppgaver du kan få om bord som medseiler:

Utkikk: Da er man plassert helt forut og melder alt som observeres i sjøen: båter, fiskeredskap, vrakrester eller annet flytende gods. Skipsklokken brukes til å gi signaler akterover.

Rormann: Da står man til rors og styrer skipet under den faste besetningens veiledning. Dette er for mange et stort høydepunkt.

Brann- og sikkerhetsvakt: Sikkerhetsvakten patruljerer hver halvtime etter oppsatt sikkerhetsrunde og varsler om varme, brann, lekkasjer og påser at dører er forsvarlig lukket.

Byssevakt: En eller to medseilere fra hver vakt kan på enkelte tokt bli stasjonert i byssa eller i pantry for en dag for å hjelpe kokken med måltidene.

Andre oppgaver: Når medseileren ikke er tildelt en spesiell vakttjeneste, må man delta i seilmanøver, alminnelig vedlikeholdsarbeid eller hjelpe til med noe vasking eller pussing.

A-kortpris:
Kr 7450

Pris uten fordelskort Kr 7950

Pris gjelder pr person i banjer (sovesal) i hengekøye eller fast køye om bord. Det finnes ingen andre alternativ enn banjer om bord.

Om du trenger fly t/r Oslo, ta kontakt med Escape for tilbud.

Bestill

Telefon: 24 14 94 00
post@escape.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien