Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Aftenposten, Akersgata 55
Ulike kurs: 6. feb(utsolgt), 6. mars(utsolgt), 3. apr eller 22. mai 2019

Olivenolje- eller balsamicokurs

Olivenolje og balsamico er ikke bare godt, det er også sunt!

Vil du vite mer om olivenolje eller balsamico? Delta på en annerledes smaking og få innblikk i bakgrunn, historie, helsebringende effekter, bruk og oppskrifter.

Hvert kurset varer i ca. 2 til to og halv time.

  • Vi begynner med ca 30 min. om olje og balsamico : hva er olivenolje og balsamico ? hvordan produseres de?
  • Smaking + bruk av olivenolje og tips

Tema generelt :

Hva er olivenolje og hvordan produseres den? Hvordan oppbevare olivenolje? Hvorfor er olivenolje sunt og kan man bruke olivenolje til steking? Hvordan bruke olivenolje i hverdagen? Hva er balsamico og vineddik og hvordan foregår produksjon? Hvilke typer balsamicoeddik finnes det? Hvilke helsefordeler forbindes med balsamico? Smaking og servering av småretter.

Vi vil tilpasse temaet noe etter sesong. Tentative temaer pr. kurs er som følger:

  • Onsdag 6. februar – suppe – bruk av olivenolje – BOOK HER – UTSOLGT
  • Onsdag 6. mars – påske frokost/lammekjøtt – BOOK HER – UTSOLGT
  • Onsdag 3. april – kaldtbord/17.mai frokost – BOOK HER – UTSOLGT
  • Onsdag 22. mai – grill/dressing – BOOK HER – UTSOLGT

A-kortpris:
Kr 280

Pris uten fordelskort Kr 400

Maks 20 deltakere pr. kurs.
Kjøpte billetter refunderes dessverre ikke.

Utsolgt!

Vis alle tilbud i denne kategorien