Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Nobels Fredssenter
Fast tilbud 2019

Nobels Fredssenter

Den farlige prisen

Nobels fredspris for 1935 er en av fredsprishistoriens mest kontroversielle. Men prisen til varsleren Carl von Ossietzky, tysk journalist og redaktør, ble for ettertiden stående som en av de viktigste – og riktigste. 80 år har nå gått siden tildelingen av Nobels fredspris til Carl von Ossietzy, som varslet om tyskernes ulovlige opprustning før 2. verdenskrig, og tematikken er mer aktuell enn noensinne.
Les mer her

Fredsprisutstillingen

Fredsprisutstillingen Hope over Fear er et nært og unikt portrett av den colombianske presidenten og fredsprisvinneren Juan Manuel Santos og det colombianske folket. Presidenten dediserte selv fredsprisen til de mange ofrene for den over femti år lange borgerkrigen i landet. Nå øyner de et håp om varig fred i landet. Årets fredsprisfotograf er den danske, prisvinnende fotografen Mads Nissen.
Les mer her

Faste utstillinger:
Finn roen i Nobels hage hvor lyd og lys skaper en uforglemmelig stemning, og les i den innholdsrike Veggavisen om fredsprisvinnerne som interesserer deg mest. I Nobelkammeret finner du den magiske boken om Alfred Nobel. 


Omvisninger

Lørdag og søndag kl. 14 (på eng) og kl. 15 (på no) i vintersesongen(1. sept–30. april).

Alle dager kl. 14 og 15 (på eng) i sommersesongen (1. mai–31. aug).


A-kortpris:
25 % rabatt

Pris uten fordelskort Kr 100,- (voksen) / 65,- (barn og honnør)

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien