Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Spania
2.–6. mai 2019

Mobilfotokurs i Villajoyosa

Bli god på mobilfoto i «kardemommebyen» Villajoyosa

Bruker du mobilen til fotografering? Har du lyst til å ta bedre mobilbilder? Bilder som blir lagt merke til? Bli med til Villajoyosa, og lær mobilfoto i den fargerike, spennende byen som ligner en ekte Kardemomme By! Grandefoto ønsker deg velkommen til mobilfotokurs tilrettelagt for fantastiske bilder. Byen er betegnet som den siste spanske byen langs kysten. Byen har vært skjermet for turisme og har beholdt sitt særegne, spennende uttrykk. Den fargerike strandpromenaden, gamlebyen med festningsmur og smale brosteinsgater, torget hvor de gamle møtes og øvre del av byen hvor det er helt fritt for turister. Bli med på fotografering rundt i denne spennende lille byen, her er det ekte spansk og tradisjonelt slik det har vært i årtider. Spanjoler og sigøynere bor side om side, de gamle konene sitter på en kjøkkenstol utenfor huset for å følge med på hverdagslivet, og de gamle gubbene samles på torget for en god prat. Med mobilen fotograferer du under veiledning. Forelesningene er praktisk rettet og gir deg tips du kan ta i bruk med en gang. For å løfte deg ytterligere har vi bildevisning med tilbakemeldinger og veiledning på bildene. 

Dette mobilfotokurset er for deg som er glad i å kombinere en spennende reise med mobilfoto. De fleste deltakere på våre kurs kommer alene, og vi passer på at det blir en sammensveiset gruppe raskt. Du trenger ingen forkunnskaper før du kommer, vi vil lære deg både innstillinger, hvordan komponere bilder, hva man skal se etter, og hvordan få spennende bilder som blir lagt merke til. 

Landskap, omgivelser, feriestemning, portrett – lær hvordan du lager mobilbilder som fenger! Lær hvilke virkemidler du kan bruke for å få mobilbilder som skiller seg ut i mengden! Vi lover deg massevis av flotte bilder på mobilen når du reiser hjem. 

Vil du være med å mobilfotografere en spansk modell? På kurset vil du se hvordan et godt portrett kan skapes på en enkel måte, og du vil selv få prøve ut dette på en flott, spansk modell. Her mobilfotograferer du under veiledning av fotografene og ser hvordan flotte portrett kan lages på enkle måter.

Kurset er lagt opp for å kunne gi deltakerne mest mulig læring. Dagene starter med en forelesning – hvor vi trinn for trinn forteller hvordan du skal gå frem for å lage bedre mobilbilder. Deretter får du prøve ut teorien i praksis ute i felten sammen med fotografene. På ettermiddagen evaluerer vi med bildevisning hvor alle får tilbakemelding; hva var bra i bildene og tips til hvordan du kan heve deg ytterligere.

Program:

Dag 1: Ankomst og tid på egen hånd. Kl. 19.00: Infomøte, deretter felles middag langs strandpromenaden.
Dag 2: Forelesning innstillinger på mobilkamera, lys og komposisjon – hvordan skape spennende bilder. Fotografering under veiledning. Bildeutvelgelse. Bildevisning med tilbakemelding på bildene. Felles middag i gamlebyen.
Dag 3: Forelesning landskap/strand/bybilder. Fotografering landskap/strand/bymiljø under veiledning. Du får smarte tips du kan ta i bruk med en gang. Bildeutvelgelse. Bildevisning med tilbakemelding på dine bilder. Felles middag, kanskje tapas?
Dag 4: Forelesning portrett/mennesker. Mobilfotografering av portrett/mennesker under veiledning, vi bruker en spansk modell (amatørmodell). Bildeutvelgelse. Bildevisning med tilbakemelding på dine bilder. Oppsummering. Felles middag, kanskje på hotellet.
Dag 5: Frokost. Matmarkedet – kjøp med olivenolje, Serrano-skinke og Manchego-ost. Vi viser deg de beste stedene å handle. Tid på egenhånd. Hjemreise.

Hvem passer kurset for?
Kurset passer fint for nybegynnere. Det passer også for deg som har fotografert mye, men ønsker å lære å bruke mobilen som kamera. Mobilfotograferer du i jobbsammenheng, passer kurset veldig bra – her lærer du mye på få dager: landskapsbilder, miljøbilder, portrettbilder samt innstillinger og riktig bruk av mobilkamera.

Vi tar initiativ til felles middag i gamlebyen eller på strandpromenaden hver kveld. Middagene er veldig hyggelige, gjerne på langbord med prat om foto og annet i hyggelig selskap. Middagen er frivillig og ikke inkludert i kursprisen.

Villajoyosa: Kurset holdes i den vakre lille kystbyen Villajoyosa en halv time fra Alicante, en herlig «kardemommeby». Byen er veldig sjarmerende med smale gater, gamleby, fin strandpromenade og en deilig lang strand. Den har få turister og omtales gjerne som den siste spanske byen langs kysten. Vi bor på flotte Hotel Allon langs strandpromenaden. Hotellet har fire stjerner og ypperlig standard, alle får balkong og havutsikt. Ypperlig mulighet for også å nyte strandliv, gå-/sykkelturer, tur til fjelllandsbyer m.m. Mulighet for ekstradøgn på hotellet i for- eller etterkant av kurset.

Kursledere: Fotografene Tone Haugerud og Solveig Grande. Begge fotograferer aktivt med mobilkamera. De deler all sin kunnskap med deg. Grandefoto har hatt mobilfotokurs i tre år og får veldig gode tilbakemeldinger fra deltakerne. Mobilfotokursene er de mest populære fotokursene og blir fort fulltegnet. Det er en uformell og hyggelig tone på kursene.

Inkludert i prisen er:
  • mobilfotokurs
  • fotografering under veiledning
  • bildevisning
  • modell
  • overnatting i dobbeltrom og frokost
Øvrige måltider er ikke inkludert. Fly er ikke inkludert.

A-kortpris:
Kr 7950

Pris uten fordelskort Kr 8950

Pris gjelder pr. person i delt dobbeltrom.

NB! Fly kjøpes selv av hver enkelt deltaker.

Bestill

Telefon: Tone: 970 64 131 / Solveig: 934 03 073
tone.haugerud@online.no / solveig.grande@gmail.com

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien