Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Italia
18. - 23. september 2019

Med Knut Knudsen på sykkel i Italia

Bli med olympisk- og verdensmester, Knut Knudsen, til hans faste tilholdssted i Italia, Vasanello!

Vi skal selvsagt på sykkelturer i området, men ikke med nummer på brystet. Turene er for alle som liker å sykle. Du kan velge den type sykkel som passer deg. Knut Knudsen deler historien fra sin spennende karriere underveis.

Vasanello er en liten by fra 1200-tallet og ligger i Lazio, ca. 80 km nord for Roma. Byen var opprinnelig et sted for glass- og keramikkproduksjon, og vasene har gitt byen sitt navn. Byen har et historisk sentrum som stort sett har ligget uberørt i hundrevis av år. I den gamle bydelen bor det i dag rundt 800 innbyggere.

Piazzaen, eller torget, er byens midtpunkt og hjerte. Her samles alle minst én gang i løpet av dagen for å ta seg en kaffe, noe å drikke eller bare for å slå av en prat med naboene. Her avslutter vi våre utflukter med noe å drikke.

Vi skal bo i rom på Casa Etronia, leiligheter i gamlebyen, og frokost inntas på piazzaen i Bar Centrale. Alle måltider inklusiv drikke er inkludert i pakkeprisen. Vasanello er en liten by som du fort kan bli avhengig av. Her finner du roen, historien, det gode liv og den hyggelige stemningen.

Knut Knudsen vant 4000 meter forfølgelsesritt på bane i Sommer-OL 1972 og i VM 1973. Han vant NM 11 ganger og har to kongepokaler. Han syklet profesjonelt i Italia fra 1974 til 1981 og har seks etappeseire fra Giro d’Italia. I tillegg har han ved to anledninger, i 1975 og i 1981, syklet med den rosa ledertrøya i det prestisjefylte rittet. Han ble kåret til verdens beste temporytter av to av de største sportsmagasinene i verden fra 1979 til 1981. Tilsammen vant han 49 proffseire.

I dag er også Knut blitt tursykelist og sykler rundt med sine gjester i øvre delen av Lazio.

Prisen inkluderer:

  • Fly Oslo–København–Roma tur/retur
  • Flyskatter, utgjør kr 1742,– pr. november 2018 (refunderes ikke ved avbestilling)
  • All fellestransport ifølge program
  • Overnatting i dobbeltrom
  • Leie av sykler og hjelmer
  • Utflukter ifølge program
  • Fullpensjon, måltider ifølge program (F= frokost/L=lunsj/M=middag)
  • Drikke: vin/vann/kaffe
  • Knut Knutsen er med hele veien

 

 

A-kortpris:
Kr 15.375

Pris uten fordelskort Kr 16.125

Pris gjelder pr. person i delt dobbeltrom.
Tillegg for enkeltrom (begrenset)er kr 1500.

Tillegg for tilslutning med SAS til Oslo fra Sør-Norge kr 1.200,- (Kristiansand, Stavanger, Haugesund, Bergen, Ålesund, Trondheim)

Bestill

Telefon: 69 31 26 21
info@temareiserfredrikstad.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien