Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Nationaltheatret
Tilbudsperiode: 18. august - 4. september 2018

Lykkeliten

Det er aldri barnets skyld. Det fins alltid et håp. Ta valg!

Opplev komiker Rune Andersens ærlige, rystende og humoristiske forestilling om egen barndom.

Rune Andersen vokste opp med en voldelig far. I TV 2-programmet «Vårt lille land» fortalte han og de tre søstrene om oppveksten. Som voksen ble han en folkekjær og prisbelønnet komiker. Etter at Runes historie ble offentlig kjent, er det blitt viktig for ham å ta temaet med inn på scenen.

Valget om å sette opp forestillingen «Lykkeliten» har vært Runes største utfordring som artist. Men han brenner for dem som har opplevd og opplever vold og overgrep som barn. Og nå forteller han historien med de virkemidlene han mener er viktig: ærlighet, varme og humor.

Gjennom forestillingen formidler han tydelig det som ble hans erfaring: Det er aldri barnets skyld. Det fins alltid et håp. Ta valg!

A-kortpris:
20 % rabatt med A-kortet

Billetter kan kjøpes online eller i billettluken på teatret.

Logg deg inn på «mine sider» (hvis du hadde en bruker på gammel nettside, trykker du på «glemt passord» og du vil få en lenke for å sette et nytt passord. Gammelt passord vil ikke fungere).

Under min profil er det en fane som heter «mine medlemskap». Her huker du av hvilke medlemskap du har. Her velger du A-kort

Bestill

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien