Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Kinoer over hele landet - se liste over medlemskinoer
Ved førstegangs innmelding innen 31. desember 2018

Kinoklubben: «Guernsey forening for litteratur og potetskrellpai»

En herlig film basert på den bestselgende boken med samme navn av Mary Ann Shaffer.

Bak filmen står blant andre regissøren av supersuksessen «Fire bryllup og en gravferd» og produsentene av «The Best Exotic Marigold Hotel». «Guernsey forening for litteratur og potetskrellpai» er forsommerens gave til alle som elsker «Downtown Abbey» eller «Darkest Hour».

Première:  25. mai

85 kinoer over hele landet

Medlemskap i Kinoklubben gir halv pris på minst åtte utvalgte filmer på kino i året. Nå er det 2-for-1 på innmelding, altså to årsmedlemskap for kun kr. 50,-.

Medlemsavgiften er inntjent allerede på første film!

Filmene velges ut av vårt Filmutvalg, et ekspertpanel bestående av representanter fra norsk kinobransje. Filmene varier litt i sjanger og opprinnelsesland, men felles for dem alle er at det er kvalitetsfilmer som vi er sikre på skal gi deg en god kinoopplevelse.

Aktuelle filmer ser du HER

Filmene ser du på vanlige forestillinger på din lokale kino, og du bruker den personlige medlemeskoden din når du kjøper kinobilletten. Klikk på Kjøp billett-knappen for filmen du vil se på Kinoklubb Norges nettsider, eller gå til din lokale kinos nettside, og finn frem til den aktuelle filmen der. Hvis kinoen er med i Kinoklubb Norge-ordningen, vil det komme opp en billettkategori som heter «Kinoklubb». Der taster du inn rabattkoden din, og så vil automatisk 50 prosent trekkes fra på billettprisen. De aller fleste kinoer aksepterer også å gi deg rabatten når du kjøper billett i kinoenes billettluke.

Kinoer som er med ser du HER

A-kortpris:
Kr 50,-

Pris uten fordelskort Kr 149,-

Nå 2-for-1 på innmelding, altså to medlemskap til kr. 50,-

Bruk kampanjekoden ved bestilling.
For spørsmål, ta kontakt med Kinoklubb per mail.

Kampanjekode: A-KORTET

Meld deg inn her

kinoklubb@filmweb.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien