Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Kinoer over hele landet - se liste over medlemskinoer
Fast tilbud med A-kortet

Kinoklubben: «Long Shot»

Et mildt sagt umake par føres mot alle odds sammen i en intens kjærlighetsaffære og vikler seg inn i en rekke farlige og bisarre hendelser, alt pakket inn i en befriende og munnrapp humor. Oscarvinner Charlize Theron og humorkonge Seth Rogen vil garantert lage liv og latter i kinosalen – gå og se denne!

Filmen har premiere 3. mai.

85 kinoer over hele landet

Medlemskap i Kinoklubben gir halv pris på minst ti utvalgte filmer på kino i året.

Nå er det 2-for-1 på innmelding, altså to årsmedlemskap for kun kr 75. Fornying av medlemskapet er kr 75 pr. person i årsavgift.

Medlemsavgiften er inntjent allerede på første film!

Filmene velges ut av vårt Filmutvalg, et ekspertpanel bestående av representanter fra norsk kinobransje. Filmene varier litt i sjanger og opprinnelsesland, men felles for dem alle er at det er kvalitetsfilmer som vi er sikre på skal gi deg en god kinoopplevelse.

Aktuelle filmer ser du HER

Filmene ser du på vanlige forestillinger på din lokale kino, og du bruker den personlige medlemeskoden din når du kjøper kinobilletten. Klikk på Kjøp billett-knappen for filmen du vil se på Kinoklubb Norges nettsider, eller gå til din lokale kinos nettside, og finn frem til den aktuelle filmen der. Hvis kinoen er med i Kinoklubb Norge-ordningen, vil det komme opp en billettkategori som heter «Kinoklubb». Der taster du inn rabattkoden din, og så vil automatisk 50 prosent trekkes fra på billettprisen. De aller fleste kinoer aksepterer også å gi deg rabatten når du kjøper billett i kinoenes billettluke.

Kinoer som er med ser du HER

A-kortpris:
Kr 75

Pris uten fordelskort Kr 149

Nå 2-for-1 på innmelding, altså to medlemskap ved førstegangsinnmelding.

Deretter kr 75 pr. år med A-kortet

Bruk kampanjekoden ved bestilling.
For spørsmål, ta kontakt med Kinoklubb per mail.

Kampanjekode: A-KORT

Meld deg inn her

kinoklubb@filmweb.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien