Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Universitetets aula
14. desember 2018, kl 18:00(utsolgt) og kl 20:30

Julekonsert med Gjermund Larsen Trio

Den vakreste julemusikken fremført av Gjermund Larsen Trio og Det Norske Solistkor.

Et par uker før jul reiser Solistkoret ut på sin tradisjonsrike juleturné. I år står Østlandet for tur, og selveste Gjermund Larsen Trio blir  med! Trioen har skapt sitt helt egne musikalske univers med impulser fra folkemusikk, jazz, pop og klassisk musikk. Debutalbumet ’Ankomst’ ble hedret med Spellemannprisen i 2008 og gikk rett hjem hos både kritikere og publikum. Musikken er enkel og rørende og treffer en bred klangbunn hos mange.

Solistkorets julekonserter er blitt en tradisjon for mange etter lanseringen av platen «Rós – Songs of Christmas i 2013». Årets juleturné har fått navnet I Vesterled, og på konsertene får publikum oppleve noen av de vakreste julesangene arrangert spesielt for turneen av Gjermund Larsen Trio, Solistkoret og dirigent Grete Pedersen.

Det blir nye versjoner av engelske Carols, norske folketoner i ny drakt og julesanger fra Irland og Skottland. Det Norske Solistkor og fiolinist Gjermund Larsen har hatt et nært samarbeid de siste årene – både med plateinnspillinger og konserter i inn- og utland. På årets juleturné er det første gang trioen samarbeider med koret, og konserten vil etterhvert bli til en ny juleplate.

MEDVIRKENDE:
  • Gjermund Larsen Trio (Gjermund Larsen, fele; Andreas Utnem, piano og Sondre Meisfjord, kontrabass)
  • Det Norske Solistkor
  • Dirigent, Grete Pedersen

A-kortpris:
Kr 300

Pris uten fordelskort Kr 390

Bestill

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien