Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Det Norske Teatret
Tirsdag 4. september 2018, kl 17:00

Italiensk aften med klassisk musikk og vinkurs

Unn deg en sanselig opplevelse med nydelig vin og vakker klassisk musikk!

Vi tilbyr smaking av utsøkte viner presentert av sommelier Liora Levi. Marte Bjørkmann underholder fra sitt store repertoar av klassisk musikk, akkompagnement av pianist Gunnar Sama. 

Om sopran Marte Bjørkmann
Marte Bjørkmann har klassiske konserter inn og utland siste årene, flere av disse i Spania. Hun har også vært solist i salsaorkester, jazztrio og turnert som popartist i  Spania.
Marte har master i klassisk sang fra Høgskolen i Trondheim, institutt for musikk. Fordypningen i mastergraden hennes er spansk og latinamerikansk klassisk musikk.
Hun har også bachelor i utøvende musikk fra Høyskolen i Tromsø, institutt  for musikk, operastudie fra Operastudio 67 i Stockholm og teater fra Romerike Folkehøgskole.

Om Gunnar Sama
Gunnar Sama har fått sin utdannelse fra bl.a. Norges Musikkhøgskole, hvor han studerte med prof. Robert Riefling i diplomklassen og fra The Royal Northern College of Music i Manchester.
Han er prisvinner i den internasjonale pianistkonkurransen «Premio Jaen» i Spania. Gunnar har – i tillegg til det tradisjonelle standardrepertoaret – interessert seg for mindre spilte komponister som Alkan, Busoni og Medtner og har bl.a. spilt inn en CD med verker av sistnevnte. Gunnar underviser ved Norges Musikkhøgskole som akkompagnatør.

Om Liora Levi
Liora Levi er utdannet sommelier og holder titlene norsk (2013) og nordisk (2012) mester for vinkelnere. Hun holder kurs og foredrag om vin og skriver for ulike vinmagasiner og nettsider i tillegg til å være TV2 «God morgen, Norge»s vinekspert. Hun er president i Norsk Vinkelnerforening og PR- & kommunikasjonsansvarlig for A.S.I., den internasjonale vinkelnerforenigen. Lidenskapen for mat, vin og reise tar henne verden rundt på leting etter nye smaksopplevelser. 

Du får smake:  5 stk. Italienske viner + en overraskelse
Kurset passer for: Dette kurset passer for alle, nybegynnere og viderekomne 
Matservering: Nei
Kursholder: Liora Levi
Dato og tid: Tirsdag 4. september 2018 kl 17:00–19:00
Sted: Det Norske Teatret, 2. etg.

A-kortpris:
Kr 598

Pris uten fordelskort Kr 798

Kjøpte billetter refunderes dessverre ikke.

Bestill

Vis alle tilbud i denne kategorien