Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Antarktis
Salgsperiode: 15.juni – 31. juli og avreise 6. november 2018

Hurtigruten – supert tilbud på en seiling til Antarktis

Eventyr i Antarktis – høydepunktene på det frosne kontinentet. Gjør deg klar for tidenes eventyr!

Fra Ushuaia krysser vi Drakestredet og seiler videre mot Antarktis. Møt pingviner, og ta på isfjell! Om bord kan du bli med på en rekke aktiviteter.

MS Midnatsol har et eget explorer-rom, temadager, spennende forelesninger og mye mer – alt for å gi deg den beste reiseopplevelsen.

Prisen inkluderer:

 • Ekspedisjon med Hurtigruten i valgt lugarkategori inkludert helpensjon
 • En hotellovernatting i Buenos Aires, inkludert frokost
 • Flyreise på økonomiklasse fra Buenos Aires til Ushuaia
 • Transport til Ushuaia med en orienteringstur inkludert
 • Vind- og vanntett jakke
 • Ilandstigninger med småbåter med aktviteter om bord og på land
 • Profesjonelt ekspedisjonsteam som både holder forelesninger, og som blir med i land på utflukter og aktiviteter
 • Gratis kaffe og te

Ikke inkludert:

 • Internasjonale flyreiser
 • Reise- og avbestillingsforsikringer
 • Bagasjeservice
 • Valgfrie utflukter og tips

Turen kan også kombineres med opphold i Buenos Aires

Program:

Dag1:  Kulturelt og kult
Sted: Buenos Aires.
Eventyret starter med en overnatting i Buenos Aires, Argentinas livlige hovedstad. Vi tilbyr en valgfri guidet tur gjennom byen på ettermiddagen.
Nyt kvelden med å utforske «Sør-Amerikas Paris».

Dag 2: Tierra del Fuego
Sted: Buenos Aires/Ushuaia.
Vi flyr til Ushuaia, hvor MS Midnatsol står klar til å ta deg imot. Om bord sparker vi i gang eventyret med en velkomstmiddag.

Dag 3-4: Vi krysser Drakestredet
Sted: Drakestredet.
Forbered deg på Antarktis når vi krysser det beryktede Drakestredet. Stol på oss når vi sier at det som ligger foran oss, er overveldende!
MS Midnatsol er spesialdesignet for å gi både barn og voksne den ultimate ekspedisjonsopplevelsen. På veien sørover starter Young Explorer Antarktis-programmet.
Vi tilbyr også forelesninger om omgivelsene vi seiler i. Vi viser filmer om Antarktis og tilbyr spennende aktiviteter i Explorer-rommet.
Sistnevnte blir hovedbasen om bord – med forelesninger, oppsummeringer, spontane arrangementer og et sted du kan mingle og dele opplevelsene dine med andre eventyrere.

Dag 5–10: Antarktis … en annen verden!
Sted: Antarktis.
Du befinner deg nå i et av verdens mest øde områder. Det har vært utallige muligheter for å ta flotte bilder underveis, men Antarktis er likevel noe helt for seg selv. Bli med i land for å utforske det utrolige landskapet, og se pingviner og seler på nært hold. Du vil føle deg som en ekte oppdager fra første stund. Fra dekk du kan du se hvaler, og vi tar deg med tett på dyreliv, isbreer og gamle hvalfangststasjoner. Hvert sekund av reisen byr på nye, spennende opplevelser.

Et av høydepunktene på Sør-Shetlandsøyene er Deception Island. Når vi seiler inn i den naturlige havnen på denne vulkanøya, får du se den forlatte hvalfangststasjonen Hektor og en gammel britisk militærbase. Half Moon Island byr på noe av den vakreste naturen i Antarktis, og Yankee Harbour har store kolonier med Gentoo-pingviner – rundt 4000 par. Cuverville Island har også store kolonier Gentoo-pingviner. Neko Harbour ligger innerst i Andvord-bukta. Paradise Harbour fikk sitt navn fra hvalfangere i det forrige århundre. Wilhelmina Bay har også et fantastisk landskap og blir ofte kalt «Whale-mina Bay» på grunn av de mange knølhvalene som kan ses i området. Vi har planlagt en rekke aktiviteter for å gi deg den beste opplevelsen av Antarktis. Det kan være å gå i land for å se pingviner og høre de unike lydene fra isbreer som braker eller å cruise gjennom et hav av is på utkikk etter leopardseler. Kanskje er en kajakktur eller en lengre fottur noe for deg. Om bord har vi også aktiviteter i Explorer-rommet, tilpasset ulike interesser. Fotografen om bord vil dessuten gi grunnleggende innføring i kunsten å ta gode ekspedisjonsbilder. Bli med på samlinger hvor ekspedisjonsteamet oppsummerer dagens aktiviteter, holder presentasjoner og diskuterer morgendagens plan. For de yngre eventyrerne har vi Young Explorer-programmet, som gir en vitenskapelig introduksjon i biologi, historie, dyreliv og kunnskap om navigasjon.

I programmet ligger også spennende aktiviteter og besøk til vitenskapssenteret. Ingen dager på MS Midnatsol i Antarktis er like – eller kjedelige!

Dag: 11–12 Tilbake til siviliasjonen
Sted: Drakestredet.

Etter å ha utforsket dette utrolige kontinentet setter vi kursen tilbake mot sivilisasjonen. Vi tilbringer dagen til sjøs hvor du kan oppsummere opplevelsene dine, tilbringe tid i Explorer-rommet eller bare slappe av på dekk.

Dag: 13 Slutten på eventyret
Sted: Ushuaia/Buenos Aires.

Dessverre har alle eventyr en slutt, også dette. Når vi ankommer Ushuaia, er det på tide å ta farvel med mannskap og nye venner. Vi tar deg med til flyplassen, hvor flyet til Buenos Aires venter. Hvis du ikke har fått nok eventyr, har du muligheten til forlenge ferien din med vårt valgfrie etter-program.

A-kortpris:
Fra kr 34.995

Pris uten fordelskort Fra kr 39.995

Reisen starter med charterfly fra Buenos Aires i Ushuaia(er inkludert i prisen).

Det gis ytterligere 10% A-kortrabatt (på seilingen) og tilbudet kan kombineres med ytterligere 5% ambassadørrabatt

Reise t/r Buenos Aires er ikke inkludert.

Bestilling gjøres pr. telefon, husk å si at du har Aftenposten A-kort!

Telefon: 810 30 000

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien