Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Nettbutikk
Fast tilbud

House of math – kurs og bøker

House of Math AS ble etablert av Vibeke «Mattedama» Fængsrud i 2006. Bedriften spesialiserer seg på privatundervisning og tilbyr hjelp på alle nivåer og i alle fag. Vi tilbyr én-til-én-undervisning, kurs og har også skrevet oppslagsverk i matematikk for hele skoleløpet, fra 1. til. 13. klasse. Vi brenner for at alle elever skal få realfagsglede og oppleve mestring i skolen.

Gjennom A-kortet får du 20–25 prosent rabatt på følgende produkter:

Superkurs:

Superkursene er intensivkurs i matematikk for 10. klasse og videregående studiespesialisering. Kurset søker å dekke hele pensum og avholdes til jul og til sommeren. Til jul vil vi gjennomgå høstpensumet* og forberede deg til juletentamen. Til sommeren vil vi gjennomgå både høst- og vårpensumet slik at du er forberedt til eksamen og tentamen. Det blir da to kursdager, en for høstpensumet og en for vårpensumet.

*Vi velger oppsettet vi tror de fleste skolene følger.

Workshops:

Flere ganger i året avholder vi workshops. Her kommer elever og regner egne oppgaver eller eksamensoppgaver som vi stiller med. Workshopene varer fra 09.0015.00 og er en god mulighet til å repetere pensum, tette hull eller trene på eksamenssituasjonen. Det vil være mange lærere tilstede, slik at du får all hjelpen du trenger. Alle er velkomne, uansett nivå. Du kan få hjelp med matematikk, fysikk eller kjemi.

GeoGebrakurs:

GeoGebra er en sentral del av alle mattefagene. Derfor tilbyr vi kurs i GeoGebra. Vi har slått sammen de mattefagene som har mest til felles. Det vil si at vi har ett kurs for 10. kl, 1P og 2P, ett for 1T, S1 og R1 og ett for S2 og R2. I starten av semesteret avholder vi et basiskurs, og i november, når tentamen nærmer seg, holder vi eksamens-/tenamensrelevante kurs. Kurset for 10. klasse, 1P og 2P vil også ha en innføring i Excel.

SAT-undervisning:

House of Math AS tilbyr undervisning i SAT, GMAT og ACT. Våre lærere skreddersyr et opplegg til deg slik at du på testdagen er godt forberedt. Vi kan hjelpe deg med pensumet du skal testes i, og drille deg i gjennomføringen av en slik test.

Bøker:

House of Math AS har skrevet oppslagsverk for hele skoleløpet fra 1.13.trinn. Bøkene inneholder alt du skal kunne med oversiktlige oppskrifter og eksempeloppgaver. Disse bøkene er lette å finne frem i og er et godt hjelpemiddel når du jobber med oppgaver og på tentamen og eksamen.

 

 

 

A-kortpris:
Få 20 - 25 % rabatt med A-kortet

Bestill her

Telefon: 22 15 03 00
post@houseofmath.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien