Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Gran Canaria
Desember 2018 eller januar 2019

Gran Canaria Winterheat Jazzweeks

Er du klar for å nyte live-jazz, solen og later dager i varmen når vinteren er på sitt kaldeste her hjemme? Da ønsker vi deg velkommen til vårt nyeste tilskudd av musikkreiser – Apollos Jazzuker på vårt populære leilighetshotell Colina Mar***+ i Puerto Rico på Gran Canaria.

I seks uker i vinter mellom 1. desember og 19. januar flyr Apollo ned musikere hjemmefra til vårt jazzhotell. Colina Mar ligger flott til oppe i høyden med fantastisk utsikt over havet og dalen nedenfor i Puerto Rico. På hotellet finnes en egen bar, bufferestaurant og à la carte-restaurant. Her er flere bassengområder med solstoler og parasoller samt hyggelige fellesområder. Når du bestiller reisen, kan du velge mellom selvhushold og å inkludere måltider. Med all inclusive er måltider og drikkevarer inkludert gjennom hele oppholdet.

På jazzuker til Gran Canaria får du:

  • Flere gratiskonserter på dag- og kveldstid på hotellet
  • Direktefly fra 7 flyplasser i Norge
  • Muligheter for utflukter og opplevelser
  • Skandinaviske musikere 
Jazzmusikerne veksler mellom å spille på dag- og på kveldstid flere ganger i uken på et av hotellets fellesområder og i hovedbaren. Tanken er at man kan nyte en lang dag i solen og en god middag på hotellet etterfulgt av levende musikk fra våre profesjonelle musikere. Konsertene er gratis for alle våre gjester, og du behøver derfor kun å bestille fly- og opphold på leilighetshotellet med Apollo for å kunne ta del av underholdningen. 
Spillelisten oppdateres fortløpende og består blant annet. av velkjente Hot Club de Norvège og Shoeshine boys med Live Foyn Friis trio med flere. Les mer om program, og bestill aktuell avreiseuke inne på Apollos’ sider via «bestill»-knappen ovenfor!

A-kortpris:
Fra kr 4748

Du sparer: kr 500

Benytt rabattkode for å få riktig A-kortpris.

Avreise 1., 8. eller 15. desember 2018
Avreise 5., 12. eller 19. januar 2019

Pris gjelder pr. person i delt dobbeltrom. Pris vil avhengige av valgt hotell og avreisedato.

Kampanjekode: jazzgran

Bestill

Telefon: 21 01 75 40
apollo@apollo.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien