Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Glasgow, Skottland
12 - 17 november 2018

Glasgow – julemesse, tweed og quilt

Skottland er en selvstyrt nasjon og en av de fire nasjonene som utgjør Storbritannia. Skottland er den nest største delen med 32 prosent av flaten og 8 prosent av befolkningen. Hovedstaden er Edinburgh som vi flyr til, men den største byen er Glasgow, hvor vi blant skal være med på en julemesse arrangert av magasinet Country Living, «The Country Living Christmas Fair». Men før vi drar til Glasgow, skal vi reise med buss «down to the Border» – ned mot grensen til England der vi blant annet skal besøke den sjarmerende lille byen Hawick. 

I Hawick skal vi besøke et veveri der de ekte tweedstoffene blir vevet. Vi skal også besøke gården Carlenrig Farm, der tekstilkunstneren Pat Douglas bor sammen med familien sin. Pat skal holde en liten workshop for oss. Vi skal spise deilig skotsk lunsj på gården og ikke minst få oppleve en ekte skotsk sauefarm. Walter, Pats mann, tar oss med rundt på gården og forteller om det å være sauefarmer i Skottland.  

Vi er også så heldige å få besøke Pauline Burbidge, en verdenskjent quilter, forfatter og tekstilkunstner som lager veldige vakre og fargerike tekstiler. Hun har i årevis vært en ledende tekstilkunstner i Europa innenfor sjangeren «Modern Quilting»

Vår reiseleder på turen, Grete Gulliksen Moe, er utdannet formingslærer og har arbeidet i den videregående skole i nesten 20 år. Hun har skrevet 19 bøker innenfor kunst og håndverksfaget og underviser både i USA, England og her i Skandinavia. Grete er vår reiseleder som har spesialisert seg på turer for dere som er interessert i forskjellige typer husflid og kunst/håndverk.

A-kortpris:
Kr 14.675

Pris uten fordelskort Kr 15.425

Pris gjelder pr. person i delt dobbeltrom.

Utsolgt!

Telefon: 69 31 26 21
info@temareiserfredrikstad.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien