Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Nordvestlandet
7-10. september 2018 (fredag – mandag)

Fotosafari på kystperlen Smøla

Spennende fotosafari på Nordmøre.

Smøla er en av Norges største og mest særegne øygrupper. Du vil oppleve den dramatiske skjærgården, fiskevær hvor tiden har stått stille, værbitte fyr, vindmølleparken på prærien, de særegne Tustnafjellene, det helt unike «prærielandskapet» og det magiske lyset.

Fotosafarien vil fokusere på landskapsfotografering og annen natur, og vi vil ta deg til helt unike steder. Kanskje er vi heldige og opplever nordlys eller i hvert fall en spennende nattehimmel. Vi vil jobbe med lys, komposisjon, perspektiv – og hva som gjør et bilde spennende. All teori vil bli satt ut i praksis, og du vil få konstruktive tilbakemeldinger på dine bilder.

Hvem kan delta? Alle som ønsker å bli en bedre fotograf, men du bør ha noe tekniske ferdigheter som å beherske de halvautomatiske programmene blenderprioritet og lukkerprioritet. 

Smøla er en av Norges største øyer, har ca. 2000 innbyggere og ligger mellom Kristiansund og Trondheim helt ytterst mot Atlanterhavet. Øya kan nåes både med hurtigbåt og bil (bilferge). Vi skal bo som de lokale på det idylliske fiskeværet Veiholmen, en liten øygruppe med ca. 200 fastboende, helt ytterst i havgapet i Smøla kommune. Her finnes ingen flotte kjedehoteller med bad på hvert rom, men her finnes sjel, ro og en herlig atmosfære. Posthuset Gjestehus og Olsens Pensjonat er gamle hus som er pusset opp i lun og koselig stil. 

Overnatting, mat og transport kommer i tillegg til kursprisen:

Overnatting med full pensjon (frokost, lunsj, middag) pr. natt i dobbeltrom kr 1190.-
Transport/båt/utflukt ca. kr 800,- pr. pers.
Felles bad i gangen. Vi har begrenset antall rom og må belage oss på at flesteparten deler rom. Vi vil opprette en gruppe på Facebook hvor deltagerne kan bli kjent og kanskje finne noen å dele rom med. Det finnes også et tresengs rom med bad. (Vent gjerne med å booke enkeltromstillegg – det kan gjøres senere.)
Felles middag i cafeen i Posthuset Gjestehus om kveldene.

A-kortpris:
Kr 4990

Pris uten fordelskort Kr 5600

Pris gjelder for kurset, overnatting, mat og transport kommer i tillegg.

Bestill

Telefon: 970 64131
tone.haugerud@online.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien