Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Lambertseter, Oslo
Torsdag 26. oktober eller torsdag 23. november, kl 17:00 - 21:00

Fotokurs – bilderedigering

Dette kurset er for deg som liker å ta bilder, og vil lære å redigere bildene dine. Vi bruker Adobe Photoshop/Lightroom, dagens mest populære bildebehandlingsprogram.

– Bibliotekfunksjoner, sortering og merking av bilder
– Beskjæring av bilder
– Korrigering av farge, toner og kontrast
– Enkel retusjering av hud, «flekker» i bildet
– Korrigering av lys og skygge
– Oppskarping og lagring
– Lag slideshow med musikk
– Lag fotoalbum/fotobok
– Print fra Lightroom
– Webalbum

Tilbakemelding fra tidligere kursdeltakere:

«Veldig bra! Grundig og bra kurs. Kursleder kan programmet. Karakter: 6 (fra 1/dårlig til 6/best).» Inger Eide Nordseth, Oslo.

«Da har jeg deltatt på et meget bra kurs i kveld. Dyktig kursleder skreddersydde dagens kurs til deltagernes ønsker på sparket. Vi fikk en super gjennomgang av prinsippene og funksjonene i programmet. Viktigst av alt – vi gjennomførte alt i praksis på egne laptoper. Fantastisk praksis som gjør det lettere å huske og å bruke programmet umiddelbart. Anbefales på det varmeste – takk for årets hittil mest givende aften! Mvh Hans-Petter Rognstad.»

Kursleder: Grandefoto v/fotograf Solveig Grande. Grande er kåret til en av landets beste bryllupsfotografer og bruker Lightroom profesjonelt selv.

Ta med bærbar PC. Last ned en prøveversjon av Adobe Photoshop Lightroom (gratis). Adobe Photoshop Lightroom er gratis å laste ned og bruke i 30 dager. Ønsker man å kjøpe programmet senere, koster det kr. 1295,- eller kr. 76,25/mnd. Lightroom anbefales som det beste redigeringsprogram, mer avansert enn de aller enkleste programmene og mer brukervennlig enn tradisjonelle Photoshop.

A-kortpris:
Kr 990-

Pris uten fordelskort Kr 1 290,-

Bestill

Telefon: 934 03 073
solveig.grande@gmail.com

Hjemmeside

Adresse: Mysen: Narvestadveien 7 Lambertseter gård, Langbølgen 2b Rett ovenfor Lambertseter T-banestasjon.

Vis alle tilbud i denne kategorien