Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Fuerteventura
11. mars 2019, 1 uke

Fitness & FunWeek på Playitas Resort

Elsker du å trene og omgås likesinnede? Bli med på den komplette treningsreisen, ett av Playitas Resort mest populære arrangement med over 130 treningstimer, forelesninger og workshops i løpet av en uke. I løpet av uken får du være med på variert trening av høy kvalitet med sol, bad, god mat, underholdning og avkobling.

Fitness & FunWeek arrangeres sammen med profesjonelle instruktører fra Aerobic Weekends. Du får sjansen til å bli kjent med mange nye mennesker og ha det gøy sammen med andra treningsinteresserte, de fleste fra Norden. Dette er en treningsreise i verdensklasse som gir deg både kraft, kunnskap og motivasjon.

Mengder av aktiviteter å velge mellom
Denne uken tilbyr vi et program som bugner av fristende og morsomme treningstimer som du fritt kan velge blant. Det er opp mot 20 treningstimer om dagen og mer enn 130 gruppetimer i uken ledet av våre dyktige instruktører. Treningen er for alle nivåer med treningstimer, forelesninger, workshops og aktiviteter fra morgen til kveld. Klassiske treningstimer blandet med nye konsept og treningsformer.  

Du kan f. eks. velge mellom klassisk gruppetrening som aerobics, step, pilates, core, aqua fitness og styrketrening samt dansetimer som DanZy, Zumba og Afro dance. Du kan også delta i funksjonelle og styrkebaserte timer som funksjonell trening, Cross Fitness, X-Cord, Bootcamp, sirkeltrening og HIT. Daglig tilbys roligere timer som yoga, Qi-gong og Strech & Relax.

Playitas Resort – Apollos største treningsresort
Velkommen til Playitas Resort – et av Europas største sportshotell for både hverdagsmosjonister og idrettseliten. Her er det over en million kvadratmeter fylt av treningsmuligheter og passer aktive familier, par og single, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningssenter, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og mengder av treningstimer med instruktør.

Reisen inkluderer:
  • 130 treningstimer, workshops og forelesninger
  • Trening for alle nivåer
  • Profesjonelle instruktører
  • Fly t/r inkl. bagasje
  • Transport
  • Del i dobbeltrom eller leilighet
  • Halvpensjon (frokost og middag)
  • Trening, sol og samvær

Program kan du se HER

 


 

A-kortpris:
Fra kr 12.898

Pris uten fordelskort Fra kr 13.498

Pris gjelder pr. person i delt dobbeltrom/leilighet.

Mot tillegg:
Rom til bruk alene, flymat, forsikringer og valgfri transport mellom flyplass og hotell.

Bestill

Telefon: 21 01 75 40
apollo@apollo.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien