Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Delicatessen, Aker Brygge
4. eller 5. februar 2019, kl 17:00 - 21:00

Delicatessen Aker Brygge inviterer til gjestespill

Delicatessen får besøk av eier og kjøkkensjef Javier Goya fra restaurant Triciclo i Madrid og José Fuentes som er eier og kjøkkensjef på KultO i Madrid.

Felles for restaurantene TriCiclo og KultO er at de henter inspirasjon fra det klassiske kjøkkenet i Madrid, men presenterer maten i en moderne versjon. Begge steder er ansett for å være blant de mest lovende og ikke minst mest innovative.

Javier Goya (37) / Triciclo:
Javier har sin bakgrunn fra mat- og hotellskolen i Madrid. Han startet sin karriere under Andrés Madrigal på Balzac og har siden jobbet ved flere Michelin-restauranter som Las Rejas (Manolo de la Osa), Zuberoa (Hilario Arbelaitz) og Martial House (Nacho Manzano). 2. juli 2013 startet han sin egen restaurant, TriciclO, sammen med to partnere som også vil være til stede på Delicatessen Aker Brygge.

José Fuentes (37) / KultO:
José har også sin bakgrunn fra mat- og hotellskolen i Madrid, og han startet som Javier sin karriere hos Andrés Madrigal på Balzac. Etter to år i lære der gikk veien videre rett til Azul Profundo som kjøkkensjef, bare 22 år gammel. Senere har hans virketrang og eventyrlyst brakt ham på en kulinarisk arbeidsreise til Italia, Frankrike og ikke minst Kina og Thailand. Alltid på leting etter nye teknikker og råvarer. José behersker alt fra pasta til asiatisk mat. I 2016 landet han med åpningen av KultO i Madrid, et kulinarisk eventyr med røtter i Madrid, inspirasjon fra hans hjemsted Cadiz i Andalucia og elementer fra hele verden. Jose har også med seg sin Soussjef fra KultO.

Javier og José vil den 4. og 5. februar ta over hele kjøkkenet på Delicatessen Aker Brygge med sine team og med en egen meny. Benytt sjansen til å få prøve noe av det aller mest spennende Madrid og spansk gastronomi har å by på.

Bienvenidos!

Meny:

Aperitivos
Snacks

Menestra marina, verduritas y moluscos
Skalldyr og grønnsaksragu

Berenjena asada, pato curado y su jugo
Grillet aubergine, speket and, sjy

Bacalao confitado a la Madrileña
Konfitert skrei som i Madrid

Rabo de toro guisado al Amontillado
Oksehaler i Amontillado Sherry

Torrija de brioche con helado de almendras
Gratinert brioche, mandleriskrem

1 glass cava

 

A-kortpris:
Kr 495

Pris uten fordelskort Kr 650

Bordreservasjon online eller via mail  eller telefonen.
Bordsetting mellom kl 17:00 - 21:00.

Husk å spesifiser at du har A-kortet ved bestilling. Tilbudet gjelder for inntil 4 personer pr. A-kort.

Bestill

Telefon: 22 46 72 00
akerbrygge@delicatessen.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien