Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Tallin, Estland
1. - 3. juni 2019

Bon Jovi-konsert i Tallinn

Estlands vakre hovedstad Tallinn blir vertskap for en uforglemmelig konsert med det legendariske rockebandet Bon Jovi. Vi bor på et meget godt Radisson-hotell i Tallinn, kun 500 meter fra den gamle bydelen.

Høydepunkter:
 • De beste billetter til konserten Golden Circle
 • 5-stjerners hotell sentralt i Tallinn
 • Gode flytider direkte tur/retur Oslo

Tallinn er hovedstad i Estland og en av Nord-Europas best bevarte middelalderbyer. Gamlebyen Vanalin kom med på UNESCOs verdensarvliste i 1997 og var europeisk kulturhovedstad i 2011. Tallinn fremstår som en svært vakker og attraktiv hovedstad. Spesielt vakker er den gamle bydelen, hvor bygninger er tatt godt vare på. Når du rusler rundt i de spennende gatene, går tiden fort, og det er et yrende liv. Naturlig nok finnes det utallige severdigheter, og det mangler heller ikke på gode restauranter.

Gjennom tidene har flere land gjort beslag på Estland. Danskene tok makten i 1219, men valgte å selge landet til tyskerne i 1346. Så kom svenskene i 1561 (Livlandskrigen), som holdt på landet i ca. 150 år. Russerne tok over i 1710 etter den store nordiske krigen. Estland ble frigjort fra russerne i 1918 og frem til den sovjetiske okkupasjonen under den andre verdenskrig. I 1991 fikk endelig Estland sin selvstendighet tilbake og Tallinn ble hovedstad igjen.

I løpet av disse dagene kan du oppleve den trivelige byen, unne deg en SPA-behandling, og i tillegg er det inkludert en konsert med Bon Jovi i Tallinna Lauluväljak – Tallinn Song Festival Grounds. Vi bor svært godt på Radisson Blu Sky Hotel, som har komfortable rom, sky-bar med nydelig utsikt over gamlebyens tårn og spir samt Østersjøen og ikke minst et flott SPA.

1. juni: Oslo Lufthavn–Tallinn
Reisen starter på Oslo Lufthavn lørdag morgen. Norwegian flyr oss direkte til Tallinn der avgangstiden er satt til kl. 08:15. Vel fremme i Tallinn tar vi Enjoy Travels buss inn til sentrum, til Hotel Radisson Blu Sky. 5-stjernershotellet ligger i kort gangavstand til Tallinns gamleby og er et perfekt utgangspunkt for noen dager i den sjarmerende byen. Hotellets populære sky-bar i 25. etasje har nydelig utsikt over byen og serverer både mat og forfriskninger.
Etter å ha satt fra oss bagasjen og sjekket inn er det bare å vandre ut i gamlebyen for å ta inn atmosfæren i UNESCO-byen, og ønsker du et måltid, er det mange gode serveringssteder å velge mellom. Ettermiddagen og kvelden er på egen hånd i Tallinn.

2. juni: Konsert med Bon Jovi
Frokost på hotellet og dagen til egen disposisjon i Tallinn.
Benytt anledningen til å oppleve mer av Tallinn, eller unn deg en behandling i hotellets Spa-avdeling!

Bon Jovi live i Tallinn
I 2019 er det kjente rockebandet på sin første turne på seks år. Turneen har samme navn som bandets siste album, «This House is not for sale», og bandet gjester Tallinn 2. juni 2019. Konserten vil finne sted utendørs på Tallinn Song Festival Grounds, et stort og flott utendørsområde hvor mange musikkarrangementer finner sted. I tillegg til å være en arena er det en park hvor mange møtes for piknik, aktiviteter med mer. Når Bon Jovi kommer til byen, vil mange tilhengere være tilstede og rocke med det verdenskjente bandet. Parken ligger ca. 4 km fra sentrum.

Enjoy Travel har sikret seg billetter i Golden Circle (ståplasser) like foran scenen, så her har du et utmerket utgangspunkt for å virkelig oppleve Bon Jovi på nært hold. Bandet har omkring 95 låter å velge fra når de entrer scenen, men klassikere som «You Give Love A Bad Name», «It’s My Life», «Wanted Dead Or Alive», «Bad Medicine», «Keep the Faith» og «Livin’ On A Prayer» er forventet å være på spillelisten.
PS! Konserten er forventet å starte kl. 18:45, dørene åpner ca. kl. 16:00. Mer informasjon oppgis sammen med reisedokumenter ca. to uker før avreise.

Bon Jovis fantastiske karriere strekker seg over mer enn tre tiår og har siden starten i 1983 fortjent sin plass blant verdens storheter innenfor rock. Med over 130 millioner album solgt verden over, en omfattende katalog med hits og mer enn 2800 konserter utført i 50 land for mer enn 35 millioner fans er Bon Jovi det ultimate rock ‘n’ roll-bandet. I april 2018, etter en offentlig meningsmåling og over 1 million stemmer fra fans, ble Bon Jovi innledet i Rock ‘n’ Roll Hall of Fame.
Bandet: Bon Jovi-originaler som David Bryan, Tico Torres samt Jon Bon Jovi, bassist Hugh McDonald, medprodusent og låtskriver John Shanks, multi-instrumentalist Everett Bradley og gitarist Phil X, som kom med i bandet i 2013.

3. juni: Returreise
Etter frokost denne morgenen gjør vi oss klare for hjemreise. Forventet flyavgang er kl. 13:35 (lokal tid) med ankomst Oslo Lufthavn kl. 14:05.
 
Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn
Fra Radisson Blu Sky Hotel i Tallinn har du fantastisk utsikt over gamlebyens tårn og spir samt Østersjøen. Hotellets sky-bar i 25. etasje er et populært samlingssted, til og med den finske saunaen har vindu med utsikt over byen. Gamlebyen er kun 500 meter fra hotellet, og etter en dag gjennom de brosteinsbelagte gatene kan du skjemme deg bort i hotellets spa-avdeling. De lyse og moderne rommene er generøse med nesten 30 kvadratmeter luftkondisjonering, kaffe/tekoker, minibar, TV, safe og gratis Wi-Fi. Bad med dusj, hårføner og toalettartikler.
Hver morgen serveres en bugnende frokostbuffet i restauranten Seasons. Restauranten er også tilgjengelig for middagsreservasjoner og spesialiserer seg på internasjonale retter.

Se noen av Bon Jovis verk her:

https://youtu.be/_Ri2KEiXlNk

https://www.youtube.com/watch?v=mF0xr3BUpNo

https://www.youtube.com/watch?v=HC3GlU9FjVQ
 

Følgende er inkludert i reisens pris:
 • Flyreise Oslo Lufthavn–Tallinn (Norwegian)
 • Bussreise til hotellet og tilbake til flyplassen ved hjemreise
 • To netter på Radisson Blu Sky Hotel inkludert frokost (del i dobbeltrom)
 • Fri tilgang til treningsrom og gratis Wi-Fi
 • Hotellskatter og «city tax»
 • Billett (Golden Circle) til Bon Jovis konsert i Tallinn Song Festival Grounds 2. juni
 • Innsjekket- og håndbagasje på flyreisene (20 + 10 kg)
 • Flyreise Tallinn–Oslo Lufthavn (Norwegian)
Mot tillegg:
 • Standard enkeltrom: på forespørsel
 • Reise- og avbestillingsforsikring.
Begrenset antall plasser.

Flytider (lokale tider i Tallinn og Oslo):
1. juni Oslo Lufthavn–Tallinn 08:15–10:45
3. juni Tallinn–Oslo Lufthavn 13:35–14:05

A-kortpris:
Fra kr 7995

Pris uten fordelskort Fra kr 8695

Bestill

Telefon: 40 61 40 40
post@enjoy-travel.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien