Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Storstua, Lørenskog hus
Fredag 15. desember 2017

Blåtoner – en julekonsert

Trioen velger blant sine personlige favoritter samt felles nummere hvor stemmene og harmoniene møtes. Publikum inviteres til en konsert hvor sjangerne blandes og formidlingen står i sentrum.
Altså en folkelig julekonsert som passer alle!

Knut Anders Sørum er kjent for sine Prøysen-tolkninger,  soul på totendialekt, at han har representert Norge i den internasjonale MGP-finalen og sine sommerslagere på Gjøvik Gård. For ikke å snakke om seier i fjorårets Stjernekamp på NRK!

Ingrid Olava tar over for Nora Jabri i år, og vi kjenner henne alle som singer/songwriter og pianist. Hun har gitt ut tre soloalbum, hvor hun fikk Spellemannprisen i 2010 som Årets kvinnelige artist. Hun har sunget og turnert med flere av våre største artister i Norge, blant andre Sivert Høyem.

Lewi Bergerud har i mange år vært bassist og sanger i Seven Days and a Miracle/Expect. Lewi jobber nå mye i Tyskland med solokarriere og er også en del av bandet Lewis and Gentleband. Lewi er hvert år å se i Urbane Totninger på Kapp, hvor han tradisjon tro trår til med imponerende sang- og spilleferdigheter.

A-kortpris:
Kr 278

Pris uten fordelskort Kr 370

Bestill

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien