Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Madrid og Barcelona
3. - 11. april 2019

Barcelona, Madrid og mye mer

En spansk drømmereise med Arnt Stefansen

Drømmer du om å møte våren i magiske Barcelona? Eller foretrekker du kunst og gastronomi i Madrid med spennende utflukter til Toledo og andre steder nær Spanias hovedstad? Nå kan du oppleve alt dette på én eneste reise. Vår veiviser er Arnt Stefansen, tidligere Europa-korrespondent for NRK og forfatter av boken «Spania – historien, kulturen og menneskene». 

Reisen starter i Barcelona – for mange nordmenn byen over alle byer i Spania. Barcelona er et fyrverkeri av livsglede, fantasi, skjønnhet og mangfold som knapt noen europeisk by kan konkurrere med. Kirken La Sagrada Familia – arkitekt-geniet Antonio Gaudís mesterverk – er i seg selv reisen verdt. Det samme er hovedgaten La Rambla, en av verdens mest levende og fascinerende gater. Barcelona er også vært midt i nyhetsbildet det siste året på grunn av den bitre konflikten om uavhengighet for denne delen av Spania, og vår turleder, Arnt Stefansen, gir oss et innblikk i dramaet. 

Fra Barcelona reiser vi med tog gjennom historiske spanske landskaper opp til La Meseta, den spanske høysletta, der Madrid ligger. Vi skal utforske den spanske hovedstaden, med sitt intense gateliv, sin glitrende kunst og sine storslåtte monumenter over fordums storhet. Vi besøker to av verdens ledende museer, Prado og Reina Sofia, opplever byens beste flamencoshow og nyter Madrids strålende gastronomi.
  
Men Madrid er bare ett reisemål i det sentrale Spania. Vi skal også besøke den praktfulle middelalderbyen Toledo – «Spania i et nøtteskall». Og vi drar på utflukt til Alcalá de Henares, den spanske nasjonaldikteren Miguel de Cervantes fødeby. På bussturen til Alcalá leser reiselederen fra Cervantes mesterverk Don Quijote, også kalt «alle romaners mor».  

Prisen inkluderer:
  • Fly Oslo–Barcelona/Madrid–Oslo med Norwegian
  • Flyskatt
  • All fellestransport ifølge program
  • Overnatting i dobbeltrom inkl. frokost (F)  
  • Måltider ifølge program (L=lunsj/M=middag) inkl. drikke*
  • Byvandringer, foredrag, kåserier og utflukter ifølge dagsprogrammet
  • Norsk reiseleder (Arnt Stefansen) som møter gruppen på flyplassen i Barcelona
  • Tips er ikke inkludert

A-kortpris:
Kr 25.225

Pris uten fordelskort Kr 25.975

Prisen gjelder pr. person i delt dobbeltrom.
Tillegg for enkeltrom er kr 4995.

Tilslutning med fly til Oslo, kontakt Temareiser Fredrikstad.

* Det vil bli gitt tilbud om felles bespisning de dagene hvor måltidene ikke er inkludert.

Bestill

Telefon: 69 31 26 21
info@temareiserfredrikstad.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien