Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Argentina og Chile
1. - 14. februar 2018

Argentina og Chile med Arnt Stefansen

Latin-Amerika er selve reisedrømmen for mange nordmenn. I februar 2018 tar vi veien til dette magiske kontinentet og besøker Chile og Argentina.

”Samfunn, kultur og historie” er stikkord for reisen, og opplevelsene står i kø: den chilenske hovedstaden Santiago, med sin unike beliggenhet og sine parker, avenyer og gamle spanske bygninger – og den vakre havnebyen Valparaiso, som er forfattergiganten Pablo Nerudas rike.

Fra Santiago gjør vi en spektakulær bussreise over Andesfjellene til nabolandet Argentina og vinhovedstaden Mendoza. Med de fremragende vinene fra dette området har Argentina tatt steget opp blant de store vin-nasjonene. Selvsagt er både vinsmaking og en innføring i Mendoza-vinenes fortreffelighet en del av vårt program.

Siste stasjon på vår søramerikanske reise er selveste Buenos Aires – nordmenns favorittby på dette kontinentet. I den argentinske hovedstaden byr vi på et omfattende program der noen av stikkordene er tango, legenden Evita og byens mest spennende marked. Og selvsagt skal vi nyte det beste byen kan by på av mat og drikke.

Vår reiseleder er Arnt Stefansen, som er bosatt i Rio de Janeiro, der han arbeider som frilansjournalist. Han har tidligere vært NRK-korrespondent og har skrevet en rekke bøker om politikk og historie.

Sett av februar 2018 til en søramerikansk drømmereise! 

Prisen inkluderer:

  • Flyreiser iflg. program
  • Flyskatt
  • Overnatting i dobbeltrom 
  • All fellestransport i flg. program
  • Byvandringer, utflukter, foredrag og kåserier iflg. program 
  • Måltider iflg. program (F=frokost/L=lunsj/M=middag)
  • Norsk reiseleder (Arnt Stefansen) som møter gruppen på flyplassen i Santiago og følger gruppen til flyplassen i Buenos Aires
  • Lokale engelsktalende guider i Chile og Argentina
  • Tips er ikke inkludert

A-kortpris:
Fra kr 36.950

Pris uten fordelskort Fra kr 37.650

Priser gjelder pr. person i delt dobbeltrom.
Tillegg for enkeltrom kr 5670

Det vil bli gitt tilbud om felles bespisning de dagene hvor måltidene ikke er inkludert.

Utsolgt!

Telefon: 69 31 26 21
info@temareiserfredrikstad.no

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien